Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Suzuki Grand Vitara

Suzuki Grand Vitara

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την επίσημη αποκάλυψή του, η πρώτη φωτογραφία του εμβληματικού offroader διέρρευσε στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις εντυπωσιακές σχεδιαστικές λεπτομέρειες του αμαξώματός του.

Το Suzuki Grand Vitara επέστρεψε στη ζωή! Η νέα γενιά του γνωστού στους περισσότερους offroader βρίσκεται προ των πυλών, καθώς στις 20 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρεμιέρα του στην Ινδία, στην αγορά από την οποία θα ξεκινήσει τη νέα του καριέρα.

Λίγα εικοσιτετράωρα, λοιπόν, πριν την επίσημη πρεμιέρα του, η πρώτη φωτογραφία Suzuki Grand Vitara διέρρευσε στο Διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για τον σχεδιαστικό δρόμο τον οποίο πρόκειται να ακολουθήσει στη νέα γενιά του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και θα μπορούσε κανείς να εντοπίσει ομοιότητες με τον ήδη γνωστό Vitara, κυρίως ως προς τις αναλογίες του αμαξώματος, οι παρεμβάσεις οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί στο μπροστινό τμήμα προσφέρουν στο ιαπωνικό offroader μια πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα πιο δυναμική όψη.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι οι εξαιρετικά λεπτοί προβολείς τεχνολογίας LED, όπως άλλωστε και η εντυπωσιακή εισαγωγή αέρα που σχηματίζεται στο μέσον του προφυλακτήρα.

Κάτω από το καπό του νέου Suzuki Grand Vitara αναμένεται να τοποθετηθεί το υβριδικό σύνολο, το οποίο πρόσφατα γνωρίσαμε και στο «απλό» Vitara, το οποίο έχει αφετηρία έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρου.

Με απόδοση 115 ίππων, το Suzuki Grand Vitara θα ξεκινήσει την εμπορική πορεία του από την Ινδία, χωρίς να έχει γίνει μέχρι σήμερα γνωστό αν πρόκειται να το δούμε και στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και το Suzuki Vitara βρίσκεται σε τροχιά αντικατάστασης, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέσα στο 2023.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ