Τέλος εποχής για το «αφεντικό» της VW: Έτσι αποχαιρέτησε τον γερμανικό κολοσσό

Herbert Diess

Ο Herbert Diess αποτελεί από σήμερα παρελθόν για τον γερμανικό κολοσσό και χθες φρόντισε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι.

Ο γνωστός και στη χώρα μας Herbert Diess, παραιτήθηκε πριν ένα μήνα από την θέση του προέδρου του Volkswagen Group και εχθές ήταν η τελευταία μέρα του στο γραφείο. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Diess έχει έρθει δύο φορές στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια για την υλοποίηση του project της Αστυπάλαιας και η παραίτησή του πραγματοποιήθηκε “κοινή συναινέση”.

Εχθές το απόγευμα, ο Herbert Diess ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στο LinkedIn, συνοδευόμενο και από ένα μικρό βίντεο από την εκδήλωση που πραγματοποίησε για τους πρώην συναδέλφους του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Herbert Diess
Ο Herbert Diess στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αστυπάλαια

Η επιστολή του κ. Diess ανέφερε: “Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ξανά. Αυτά ήταν τα πιο δημιουργικά επτά χρόνια της καριέρας μου. Το μέλλον του κλάδου μας δείχνει να είναι λαμπρό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να εξελλισόμαστε. Η Volkswagen έχει ήδη αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Ήταν χαρά μου να συνεργαστώ με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου μας και όχι μόνο. Ήταν προνόμιο να εργάζομαι για τις ισχυρότερες μάρκες στον κλάδο του αυτοκινήτου, των φορτηγών και των ποδηλάτων, και να συνεργαζόμαστε με τα κράτη για να κάνουμε τη βιομηχανία μας βιώσιμη και να σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή.

Volkswagen
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την ανακοίνωση της αναχώρησής μου από την εταιρεία, έλαβα πολλά σχόλια για τη δουλειά μας, κάτι που πρέπει να μας κάνει όλους περήφανους. Ειδικά μετά την κρίση του 2015, καταφέραμε να μεταμορφώσουμε τη Volkswagen”.

Και έκλεισε την επιστολή του αναφερόμενος στον αντικαταστάτη του που είναι ο Oliver Blume, το “αφεντικό” της Porsche, ο οποίος θα λάβει τα ηνία του Volkswagen Group διατηρώντας παράλληλα τη θέση του στην Porsche, με τη βοήθεια του τωρινού επικεφαλής Οικονομικών της VW, του Arno Antlitz. “Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη και την βοήθειά σας. Υπό την ηγεσία του Oliver και μιας ισχυρότερης από ποτέ ομάδας μελών του διοικητικού συμβουλίου, είμαι πεπεισμένος ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει σε ηγετική θέση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ