Το απίστευτο story της Ελληνικής Αστυνομίας για τη χρήση κινητού τηλεφώνου

καταδίωξη αθηνών λαμίας

Με ένα πολύ έξυπνο story στο Intagram η Ελληνική Αστυνομία μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το κινητό μας όσο οδηγούμε.

Σχεδόν... «αφαιρετικό« είναι το story που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram αλλά και στη σελίδα της στο Facebook, το οποίο πετυχαίνει διάνα στο στόχο του να αναδείξει τη σωστή συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουμε πίσω από το τιμόνι αναφορικά με τη χρήση του κινητού μας.

Ο υπόκωφος ήχος ενός αυτοκινήτου που βρίσκεται σε κίνηση, με το ραδιόφωνο να σιγοπαίζει, γίνεται άμεσα αντιληπτός σε όλους εκείνους που θα δουν το story της ΕΛ.ΑΣ, με φόντο μια οθόνη κινητού τη στιγμή που το smartphone λαμβάνει μια ειδοποίηση από γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έπειτα ακολουθεί αυτό που απευχόμαστε όλοι: με τον οδηγό να μην φαίνεται, ακούγεται έπειτα και ο ήχος του «ξεκλειδώματος» της οθόνης του κινητού που υπονοεί προφανώς ότι ο οδηγός παίρνει την προσοχή του από τον δρόμο και τη στρέφει προς το smartphone, με τις τραγικές συνέπειες που έχει εν δυνάμει μια τέτοια απερίσκεπτη κίνηση.

Το συγκεκριμένο μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει σαν στόχο να κρατήσει σε εγρήγορση όλους του οδηγούς που πρόκειται να επιστρέψουν από τις πασχαλινές διακοπές με την ελπίδα να μην θρηνήσουμε θύματα και να επιστρέψουμε όλοι με ασφάλεια και ζωντανοί…

Δείτε εδώ το βίντεο που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ