Το απίστευτο ραβασάκι που άφησε Ελληνίδα οδηγός -Η απάντηση που πήρε

Ραβασάκι

Η παράκληση μιας Ελληνίδας οδηγού να μην βεβαιωθεί η παράνομη στάθμευση του οχήματός της είχε την ανάλογη… αντίδραση από το όργανο της Ελληνικής Αστυνομία το οποίο βρέθηκε στο σημείο.

Το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε για πολλοστή φορά η Ελληνική Αστυνομία, η οποία φαίνεται πως δεν έκανε τα… στραβά μάτια, ανταποκρινόμενη στην παράκληση μιας Ελληνίδας οδηγού, ωστόσο φρόντισε να αφήσει τις ευχές της.

Κατά τα φαινόμενα, η οδηγός στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας ένα σημείωμα στο παρμπρίζ με το οποίο ζητούσε από τα αρμόδια όργανα να μην βεβαιώσουν την παράβαση, καθώς εκείνη την ημέρα ή για την ακρίβεια τη νύχτα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, την περίμενε μία δυσάρεστη και μία ευχάριστη έκπληξη. Η δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι όντος κάποιος αστυνομικός βρέθηκε στο σημείο στο οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μια κλήση.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το τρομακτικό στην… όψη ροζ δίπτυχο δεν περιείχε μόνον τη βεβαίωση της παράβασης αλλά αποτελούσε και μια… αυτοσχέδια ευχετήρια κάρτα, πάνω στην οποία ο αστυνομικός καθαρόγραψε -χωρίς τονισμό- «Χρόνια Πολλά».

Με ανάμεικτα συναισθήματα, η οδηγός απαθανάτισε τη στιγμή την οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα το σύντομο video να γίνει αμέσως viral.

Μπορεί, λοιπόν, η οδηγός να είχε κάθε λόγο να πιστεύει ότι εκείνη την ημέρα θα μπορούσε να σταθμεύσει παράνομα το όχημά της χωρίς συνέπειες, ωστόσο, ο αστυνομικός έμεινε πιστός στο καθήκον του και βεβαίωσε μια άκρως αντικοινωνική παράβαση όπως αυτή της παράνομης στάθμευσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ