Απίστευτο: Οδηγούσε ανάποδα στον ΒΟΑΚ για ώρες

kriti voak odigouse anapoda

Έντρομοι οι υπόλοιποι οδηγοί αδυνατούσαν να πιστέψουν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα, περνώντας «ξυστά» από αυτούς.

Σκηνές τρόμου βίωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) δεκάδες οδηγοί, οι οποίοι αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από το τιμόνι καθόταν μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας, η οποία λίγο έλειψε να προκαλέσει ιδιαίτερα δυσάρεστες καταστάσεις σε έναν αυτοκινητόδρομο όπου υπάρχουν υψηλά όρια ταχύτητας.

Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες από το συμβάν, τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιάννης Λιονάκης, πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α. (Εθελοντικός Συλλόγος Πρόληψης Τροχαίων).

κρήτη βοακ οδηγούσε ανάποδα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα μαύρο αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο για ώρες ανάποδα, σε απόσταση αναπνοής από τα αντίθετα διερχόμενα αυτοκίνητα του ίδιου ρεύματος κυκλοφορίας.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, μιας και οι οδηγοί κατάφεραν να εντοπίσουν έγκαιρα το αυτοκίνητο – χάρος, παρά το αρχικό σοκ που υπέστησαν στη θέα του.

κρήτη βοακ οδηγούσε ανάποδα

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το πρώτο που σημειώνεται σε οδικό άξονα της ελληνικής επικρατείας.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες από το τραγικό τέλος που βρήκε το 2018 ένας οδηγός ΙΧ που οδηγούσε ανάποδα στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με 175 χιλιόμετρα, από το Βελεστίνο μέχρι τα διόδια της Τραγάνας.

Ο επίλογος είχε γραφτεί στα διόδια της Τραγάνας όταν ο οδηγός δεν σταμάτησε και καρφώθηκε με σφοδρότητα πάνω σε περιπολικά που είχαν στήσει μπλόκο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ