Απίστευτο και όμως ελληνικό -Έφτιαξαν μισή διάβαση εξαιτίας παρκαρισμένου αυτοκινήτου

μισή διάβαση

Η παράνοια στους ελληνικούς δρόμους γεννά περιστατικά που μας αφήνουν όλους άφωνους.

Δεν έχει τέλος η παράνομη στάθμευση στους δρόμους της χώρας μας, με αναρίθμητους οδηγούς καθημερινά να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου τους κάνει κέφι.

Την… τιμητική τους έχουν οι διαβάσεις πεζών, όπου κάποιοι «εξυπνάκηδες» σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους, δείχνοντας πλήρη αδιαφορία για το γεγονός ότι καταλαμβάνουν έναν από τους μοναδικούς χώρους που έχουν στη διάθεσή τους οι πεζοί προκειμένου να περάσουν με ασφάλεια στον δρόμο.

Στη φωτογραφία, ωστόσο, που αλιεύσαμε από την ομάδα του facebook «Είμαι Ελληναράς και παρκάρω όπου γουστάρω», τόσο το άσπρο βαν στην αριστερή άκρη του δρόμου και το μπλε όχημα απέναντι, δεν εμποδίζουν απλά την ασφαλή διέλευση των πεζών, αλλά και το έργο ενός συνεργείου να βάψει μια ξεθωριασμένη διάβαση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
μισή διάβαση

Το αποτέλεσμα ήταν ένα μέρος της διάβασης να μην βαφτεί, με την εικόνα να αποτυπώνει την παράνοια που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους.

Αυτό που προκαλεί, επίσης, εύλογα ερωτήματα είναι γιατί το συνεργείο προτίμησε να κάνει… μισή τη δουλειά και να μην προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δρομολογηθεί η απομάκρυνση τόσο του άσπρου βαν στο αριστερό τμήμα της οδού όσο και του μπλε οχήματος απέναντι.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε μάρτυρες μισοτελειωμένων δουλειών. Πολλές φορές έχουμε δει να έχει πέσει νέα άσφαλτος κατά μήκος μιας οδού, εξαιρουμένου ενός τμήματος στο οποίο βρισκόταν σταθμευμένο ΙΧ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ