Απίστευτο: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αεροπλάνο -Δείτε εικόνες

l200 accident airport

Άγνωστο παραμένει προς το παρόν πώς καρφώθηκε το ιαπωνικό pick-up κάτω από τον κινητήρα αεροπλάνου.

Πολλές πτήσεις στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ ακυρώθηκαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου μετά τη σύγκρουση οχήματος που άνηκε σε υπηρεσία ασφαλείας του αεροδρομίου με ένα Airbus A320.

Όπως αναφέρει το Sky News, το συμβάν σημειώθηκε στις 5.30 π.μ., με ένα Mitsubishi L200 που άνηκε σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας να καρφώνεται κάτω από το δεξί κινητήρα του αεροσκάφους.

ατύχημα σε αεροδρόμιο
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το L200 υπέστη εκτεταμένες ζημιές, αλλά ευτυχώς ο οδηγός του pick-up δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Μεταφέρθηκε, ωστόσο, στο νοσοκομείο Prince of Wales με μικροτραύματα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε καθώς το αεροπλάνο ρυμουλκούνταν προς την πύλη και για αυτό το λόγο δεν υπήρχαν επιβάτες στην καμπίνα του.

Το Airbus A320 θα εκτελούσε 6 πτήσεις εντός της Δευτέρας, οι οποίες εξαιτίας της σύγκρουσης έπρεπε να ακυρωθούν. Οι επιβάτες που είχαν κλείσει θέση στο συγκεκριμένο αεροπλάνο μεταφέρθηκαν σε εναλλακτικές πτήσεις της ίδιας ημέρας.

ατύχημα σε αεροδρόμιο

«Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ένα όχημα το οποίο χειριζόταν ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου ήρθε σε επαφή με ένα αεροσκάφος Jetstar ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκούνταν», δήλωσε το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι το αεροσκάφος υποβάλλεται σε προληπτικούς μηχανικούς ελέγχους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που όχημα συγκρούεται με αεροπλάνο σε αεροδρόμιο. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2019, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» της Κρήτης αυτοκίνητο είχε προσκρούσει σε κινητήρα αεροπλάνου.

Από το ατύχημα του αυτοκινήτου με το αεροπλάνο δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ το όχημα απομακρύνθηκε από την πίστα του αεροδρομίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ