Απίστευτη καραμπόλα περιπολικών – Δείτε το βίντεο

karampola peripolika

Σε μια πρωτοφανή περιπέτεια μετείχαν οι άνδρες της αστυνομίας του Μεξικού, όταν το λάθος ενός συναδέλφου τους πυροδότησε μια περίεργη καραμπόλα.

Η απόσπαση της προσοχής ενός οδηγού πολλές φορές είναι αρκετή προκειμένου να προκληθεί χάος στους δρόμους, όπως έχει επιβεβαιωθεί κατά καιρούς από μια πληθώρα περιστατικών.

Στον αντίποδα, μονό συνηθισμένη δεν είναι η εικόνα μιας καραμπόλας όπου πρωταγωνιστές είναι περιπολικά. Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε δρόμο του Μεξικό, με δεκάδες περιστατικούς να κοιτάζουν με διάχυτη απορία τα δεκάδες περιπολικά που είχαν σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου, έχοντας υποστεί ζημιές.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα κομβόι με Ford Rangers, ντυμένα στα χρώματα της αστυνομίας, να έχει… παροπλιστεί στη δεξιά άκρη του δρόμου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο συμβάν έχουν εμπλακεί τουλάχιστον τέσσερα περιπολικά, με τις ζημιές να εντοπίζονται στην καρότσα, αλλά και στο μπροστινό τους μέρος.

Προσώρας δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα αίτια του συμβάντος, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, την καραμπόλα πυροδότησε είτε το απότομο φρενάρισμα του πρώτου στη σειρά περιπολικού, είτε η απόσπαση της προσοχής του οδηγού του δεύτερου περιπολικού ο οποίος ενδέχεται να μην κατάφερε να φρενάρει εν ευθέτω χρόνω, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ντόμινο συγκρούσεων.

Οι ζημιές, τέλος, που φέρουν τα pick-up της Ford δεν είναι μεγάλες έκτασης και ως εκ τούτου είναι εύκολα επιδιορθώσιμες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ