Απίστευτη ανακάλυψη: Σπάνια αυτοκίνητα βρέθηκαν παρατημένα σε χωράφι (video)

Barn find 1

Η πυκνή βλάστηση του αγροκτήματος έκρυβε μια απίστευτη συλλογή από κλασικά αυτοκίνητα.

Η συγκεκριμένη ανακάλυψη είναι τεραστίων διαστάσεων, μιας και το αγρόκτημα διαθέτει πολλούς αχυρώνες γεμάτους με αυτοκίνητα, τόσο μέσα όσο και γύρω από αυτούς. Μερικά μάλιστα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα για πολύ μεγάλο διάστημα, με αποτέλεσμα η φύση να τα έχει καλύψει σχεδόν ολοκληρωτικά.

Barn find 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα περισσότερα αυτοκίνητα που υπάρχουν είναι σε άσχημη κατάσταση. Μερικά μοιάζουν να έχουν χρησιμοποιηθεί ως δότες εξαρτημάτων, ενώ κάποια έχουν απλώς αφεθεί στην τύχη τους.

Barn find 4

Η ποικιλία αυτοκινήτων είναι πολύ μεγάλη που περιλαμβάνει Bentley, Jaguar και Rolls-Royce. Υπάρχουν ακόμα μία Porsche 911, τουλάχιστον δύο Porsche 924, μια Porsche 944 και ίσως μερικά ακόμα μοντέλα του γερμανού κατασκευαστή.

Barn find 5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά το γεγονός ότι πολλά από τα ευρήματα φαίνονται να είναι σε κακή κατάσταση εξωτερικά, η φύση δεν έχει καταφέρει να τρυπώσει στο εσωτερικό όλων των αυτοκινήτων. Η συλλογή περιλαμβάνει μερικά ακόμα εμβληματικά αυτοκίνητα, όπως ένα Ford Sierra XR 4x4, ένα Metro GT-A, ένα Fiat Coupe με σήμα Abarth, ένα Lotus Esprit και ένα Jensen Interceptor. Υπάρχουν αμέτρητα Peugeot και αρκετά Citroen, καθώς και πολλά μοντέλα των Mercedes-Benz, ΜΙΝΙ, Morris, MG και άλλων.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ