Απαγορεύεται το παρκάρισμα στα άσχημα αυτοκίνητα -Το απίστευτο περιστατικό που έγινε viral

σημείωμα στο αυτοκίνητο

Ο δύστροπος γείτονας δεν άντεξε την καθημερινή «συνάντηση» με ένα αθώο αυτοκίνητο το οποίο δεν πληρούσε τα αισθητικά του κριτήρια.

Αβίωτη μπορεί να καταστήσει τη ζωή σου ένας δύστροπος γείτονας, επιρρίπτοντάς σου κατά ριπάς κατηγορίες για το παραμικρό: Από το ότι έχεις την τηλεόραση ανοικτή κατά τις ώρες κοινής ησυχίας, έως το ότι τα ρούχα που απλώνεις στη βεράντα σου στάζουν στο μπαλκόνι του.

Ακόμα, ωστόσο, και ο πιο… στριμμένος γείτονας, δύσκολα θα «τολμήσει» να ενοχληθεί επειδή το αυτοκίνητό σου δεν συμμορφώνεται με τα αισθητικά του κριτήρια.

Και, όμως, αυτός ο γείτονας ζει και βασιλεύει στη Γερμανία, όπως αποδεικνύει μία φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Reddit. Πρόκειται για ένα σημείωμα που είδε ένας οδηγός στο παρμπρίζ του ΙΧ του και το οποίο αποδοκίμαζε την εμφάνιση του οχήματός του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αγαπητέ ιδιοκτήτη του οχήματος, θα σε παρακαλούσα να μην το σταθμεύεις στην οδό Englertstraße, μιας και δεν αντέχω να αντικρίζω ένα τόσο άσχημο όχημα. Σε ευχαριστώ», αναγραφόταν στο εν λόγω όχημα.

σημείωμα στο αυτοκίνητο

Η ανάρτηση στο Reddit δεν διευκρινίζε σε ποια πόλη βρίσκεται η οδός Englertstraße , αν και με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο καθίσταται σαφές ότι οδός με τη συγκεκριμένη ονομασία βρίσκεται στη γερμανική πόλη Ασάφενμπουργκ.

Αυτό, ωστόσο, που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των χρηστών της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης είναι ποιο ήταν το όχημα που έγινε αποδέκτης… ρατσιστικών σχολίων. Ούτε για αυτό, ωστόσο, έχουμε πληροφορίες.

Οι χρήστες, βέβαια, του Reddit, προχώρησαν σε κάποιες υποθέσεις. Ενδεικτικά, ένας χρήστης ανέφερε ότι το όχημα ήταν ένα Fiat Multipla, το οποίο έχει… χριστεί από πολλά περιοδικά ως το πιο άσχημο αυτοκίνητο όλων των εποχών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χρήστης που δημοσίευσε τη φωτογραφία με το σημείωμα επιχείρησε να διαλευκάνει το τοπίο, με την απάντησή του, ωστόσο, να… περιπλέκει τα πράγματα. Αυτό διότι ονομάτισε το μοντέλο ως… Daihatsu Yaris, ένας συνδυασμός που που -πολύ απλά- δεν υπάρχει.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ