Ανησυχία στην οικογένεια Schumacher -Τι είναι αυτό που όλοι φοβούνται

Schumacher

Έτοιμη να διαχειριστεί την κρίση που μπορεί να προκαλέσει μια εκτεταμένη διαρροή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher είναι η οικογένεια του Γερμανού.

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει στην οικογένεια Schumacher η πιθανότητα διαρροής στον Τύπο άγνωστων λεπτομερειών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Η πληροφορία ότι ενδεχομένως να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον σοβαρό τραυματισμό του M. Schumacher το 2013 και την εξέλιξη της υγείας του, προέκυψε μετά και την αποχώρηση της πρώην συζύγου του Ralf Schumacher από reality show της γερμανικής τηλεόρασης.

Schumacher
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Cora Schumacher από το reality show, αναπτύχθηκε μια φημολογία ότι η 47χρονη, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από το τηλεοπτικό πρόγραμμα επειδή μοιραζόταν λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του M. Schumacher.

Η πληροφορία έφτασε στην εταιρεία παραγωγής, η οποία φρόντισε ώστε η πρώην σύζυγος του Ralf Schumacher να βγει εκτός παιχνιδιού.

Τόσο το τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει το reality show όσο και η εταιρεία παραγωγής δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο της αποκάλυψης πληροφοριών για τη σημερινή κατάσταση της υγείας του M. Schumacher και η παρουσία της Cora Schumacher στο show αποτελούσε μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Schumacher

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η οικογένεια Schumacher έχει έλθει σε συμφωνία με τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της χώρας, ώστε ακόμα κι αν διαρρεύσουν λεπτομέρειες της υγείας του Γερμανού παγκόσμιου πρωταθλητή, αυτές να μην δημοσιευθούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν, λοιπόν, η Cora Schumacher προέβαινε σε αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού reality κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει το τι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Schumacher

Με δεδομένο μάλιστα το απρόβλεπτο του χαρακτήρα της και ότι η ίδια δεν δεσμεύεται από κάποια ρήτρα εμπιστευτικότητας, η πιθανότητα να μοιραζόταν μυστικά της οικογένειας Schumacher μπροστά στην κάμερα ήταν αρκετά μεγάλη.

Η 47χρονη Cora Schumacher ήταν σύζυγος του Ralf Schumacher όταν ο Michael τραυματίστηκε σοβαρά σε χιονοδρομικό κέντρο των γαλλικών Άλπεων και μέχρι να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον αδερφό του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, αποτελούσε μέλος της οικογένειας, γνωρίζοντας λεπτομέρειες για τον τραυματισμό και τη θεραπεία αποκατάστασης του Schumi.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ