Ήρωες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνοδεύουν όχημα σε νοσοκομείο -Συγκλονιστικό βίντεο

μεταφορά σε νοσοκομείο από ΔΙΑΣ

Με τις σειρήνες των μοτοσικλετών τους να «ουρλιάζουν», οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αφιχθεί το όχημα έγκαιρα στο Αττικό.

Ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτηρίζεται το έργο της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Ελληνικής Αστυνομίας, μιας και αυτή συνδράμει στην πρόληψη και καταστολή βίαιων και εγκληματικών ενεργειών, όπως είναι οι ληστείες, οι βιασμοί, οι συμπλοκές και οι ανθρωποκτονίες.

Όπως, ωστόσο, έχει αποδειχθεί στην πράξη οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., όταν χρειαστεί, δεν διστάζουν να επωμιστούν και ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου δύσκολο και σημαντικό έργο. Να συμβάλλουν στην έγκαιρη άφιξη ενός ασθενοφόρου ή επιβατικού ΙΧ σε ένα νοσοκομείο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια τέτοιου είδους αποστολή κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας τις προηγούμενες ημέρες οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ., με την ελληνική αστυνομία να δημοσιεύσει στους επίσημους λογαριασμούς της στα κοινωνικά μέσα σχετικό βίντεο.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν επείγουσα συνοδεία σε όχημα με κατεύθυνση το Π.Γ. Νοσοκομείο «Αττικό».

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΛ.ΑΣ., υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από αστυνομικές δυνάμεις και η μεταφορά στο νοσοκομείο ήταν άμεση.

Έχοντας τις σειρήνες των μοτοσικλετιστών τους ενεργοποιημένες, οι ΔΙ.ΑΣ. κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να «απελευθερωθεί» χώρος σε κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας και να φτάσει το συνοδευόμενό τους όχημα εγκαίρως στο «Αττικό».

Πρόκειται για μια ενέργεια που συγκέντρωσε πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων από χρήστες του Twitter, με έναν από αυτούς, μάλιστα, να αναφέρει ότι είχε και μια αντίστοιχη, προσωπική εμπειρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σχόλιο στο twitter αστυνομία

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ