Μυστηριώδης άνδρας βανδάλισε 80 αυτοκίνητα -Δείτε βίντεο από τη δράση του

βανδαλισμός αυτοκινήτων

Στο στόχαστρο της αστυνομίας έχει μπει ένας άνδρας ο οποίος χάραξε με πρωτοφανή κυνισμό δεκάδες αυτοκίνητα.

Σάλος έχει προκληθεί στο Κάρντιφ της Ουαλίας από τη δράση ενός μυστηριώδους άνδρα, ο οποίος «πιάστηκε» από κάμερες ασφαλείας να κινείται σε πεζοδρόμιο, χαράσσοντας το αμάξωμα όλων των αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα παράλληλα στον δρόμο.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, ο άνδρας βανδάλισε περί τα 80 αυτοκίνητα, με τους περίοικους να ξυπνούν το πρωί και να μένουν άναυδοι από τις ζημιές που έφεραν τα ΙΧ, οι οποίες ανέρχονται σε περίπου 40.000 λίρες, ήτοι 46.000 ευρώ με τις τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν ξύπνησα το πρωί, είδα όλους τους γείτονές μου να βρίσκονται έξω και να κοιτούν τα αυτοκίνητά τους. Όλα τα αυτοκίνητα ήταν χαραγμένα απ’ άκρη σ’ άκρη. Δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να καταστρέψει τα οχήματα των συνανθρώπων του», επισήμανε ο 18χρονος Denis Rosenau, κάτοικος της περιοχής που αντίκρισε και το δικό του ΙΧ του βανδαλισμένο.

Τα «χτυπήματα» του άνδρα πραγματοποιήθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου, στον πολυσύχναστο δρόμο Lansdowne, με τις αστυνομικές αρχές να προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες για τον εντοπισμό του.

«Ζητάμε στοιχεία για την ταυτοποίηση αυτού του άνδρα που κατέστρεψε έως και 80 αυτοκίνητα στην οδό Lansdowne. Συνέβη γύρω στη 1.00 πμ. Της Τρίτης, με τον άνδρα να χαράσσει εσκεμμένα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ