Ανάρπαστη η Lamborghini Revuelto

Lamborghini Revuelto 1

Παρά την αστάθεια της παγκόσμιας οικονομίας τα τελευταία χρόνια, που εξακολουθεί να είναι ανησυχητική για πολύ κόσμο, οι πλούσιοι εξακολουθούν και αγοράζουν πανάκριβα καινούρια supercars.

Όπως αποκαλύπτει ο Stephan Winkelmann, διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής φίρμας, υπάρχει ήδη λίστα αναμονής τουλάχιστον για τα επόμενα δύο έτη, όσον αφορά την Lamborghini Revuelto. Η αναταραχή στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τα κάθε είδους τραπεζικά συστήματα, δεν φαίνεται να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο, εκείνους τους αγοραστές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποια από τα εξωτικά νέα αυτοκίνητα.

Lamborghini Revuelto b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος προσθέτει πως η ανθεκτικότητα των πελατών μας, ειδικά σε όσα συμβαίνουν τους 24 τελευταίους μήνες, είναι απίστευτη. Δεν παρατηρείται η παραμικρή επιβράδυνση στις παραγγελίες για τα οχήματα σαν τα δικά μας.

Έτσι, όλοι στην εταιρεία ελπίζουν πως η θερμή αποδοχή του κοινού για ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο θα συνεχίσει με την ίδια δυναμική και στο μέλλον. Προβλέπουν μάλιστα, πως οι πωλήσεις ενδέχεται να ξεπεράσουν ακόμα και εκείνες της Aventador, που έχει σημειώσει 11.465 μεταξύ του 2011 και 2022.

Lamborghini Revuelto c

Η ζήτηση για τα αυτοκίνητα της Lamborghini είναι ιδιαίτερα μεγάλη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην California, στην Florida και το Texas. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στην Νότια Κορέα, με την Κεντρική Ευρώπη και Αυστραλία να ακολουθούν.

Υπενθυμίζουμε πως η plug-in Revuelto παρουσιάστηκε επίσημα τον περασμένο μήνα και χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύστημα μετάδοσης με συνολική ισχύ 1.015 ίππους. Τα πρώτα μοντέλα αναμένεται να παραδοθούν στην αμερικάνικη αγορά γύρω στο τέταρτο τρίμηνο του έτους. Το κόστος κυμαίνεται στα 600.000 δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ