Τρομακτική σύγκρουση στην εθνική οδό με αυτοκίνητο που κινούνταν ανάποδα - Δείτε το video

Σύγκρουση αυτοκινήτου που κινείται ανάποδα στην Εθνική

Τραγική κατάληξη είχε το λάθος ενός οδηγού που μπήκε ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Από τις σπάνιες ευτυχώς αλλά εξαιρετικά επικίνδυνες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος κινούμενος στην εθνική είναι να βρει στη λωρίδα του ένα όχημα που έχει μπει ανάποδα και κινείται, στις περισσότερες των περιπτώσεων χωρίς να το έχει αντιληφθεί ο οδηγός του.

Το παραπάνω εφιαλτικό σενάριο έγινε πραγματικότητα στη Σερβία και συγκεκριμένα στον αυτοκινητόδρομο «Milos Veliki» κοντά στην πόλη Obrenovac.

Υπεύθυνος για το ατύχημα ήταν ο οδηγός ενός Fiat Punto ο οποίος οδηγούσε ανάποδα στην εθνική κινούμενος μάλιστα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με ένα Hyundai, με μεγάλη ταχύτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως μετά τη σύγκρουση το Punto, που εκτινάχθηκε στον αέρα, παγιδεύτηκε στην διαχωριστική μπαριέρα και ταυτόχρονα έπιασε φωτιά. Η φωτιά ξεκίνησε από το εμπρός μέρος και το διαμέρισμα του κινητήρα, με βενζίνη να χύνεται και να αναφλέγεται άμεσα κάτω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων, ο οδηγός του Fiat έχασε τη ζωή του, ενώ ο τραυματισμένος συνεπιβάτης στο Punto αλλά και ο οδηγός του Hyundai μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Το τρομακτικό δυστύχημα απαθανατίστηκε από διερχόμενο οδηγό που μοιάζει να ακολουθεί το Fiat Punto με το video να βρίσκει τον δρόμο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Δείτε το ακολούθως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ