Ανανέωση για τη BMW Σειρά 3 –Όλες οι αλλαγές

BMW Series 3

Η BMW παρουσίασε την ανανεωμένη Σειρά 3, «φρεσκάροντας» την εμφάνιση και το εσωτερικό της, αλλά και επεμβαίνοντας στο μηχανικό και τεχνικό κομμάτι.

Εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, η BMW Σειρά 3 αποτελεί τον πυρήνα της γερμανικής μάρκας. Ενσαρκώνοντας την επιτομή της σπορ οδηγικής απόλαυσης στην premium μεσαία κατηγορία έχει συμβάλει σημαντικά στις καινοτομίες που έχουν αναπτυχθεί στους τομείς της σχεδίασης, της δυναμικής συμπεριφοράς και της τεχνολογίας απαριθμώντας πλέον επτά γενιές μοντέλων.

Στη νέα ανανεωμένη της γενιά, η Σειρά 3 αποκτά αρχικά νέα μπαταρία για την plug-in BMW 330e, η οποία με μεγαλύτερη χωρητικότητα 19,5 kWh, μπορεί να προσφέρει αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία έως και 101 χλμ., ενώ παράλληλα «γεμίζει» και πιο γρήγορα αφού για πρώτη φορά υποστηρίζει φόρτιση έως και με 11 kw/h.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραμένει φυσικά η γκάμα των μοτέρ βενζίνης και diesel, με επιλογές και για mild hybrid εκδόσεις, σε ισχύ από 150 έως και 374 ίππους.

BMW Series 3

Επιπλέον των παραπάνω, οι τεχνικοί της BMW έχουν κάνει μια σειρά από αλλαγές στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η παρεχόμενη άνεση, με την «3άρα» να συνεχίζει να διατηρεί τα δυναμικά χαρακτηριστικά του προ αναβάθμισης μοντέλου.

Επεμβάσεις έχουμε και στον τιμόνι στη λειτουργία «Comfort» των οδηγικών προφίλ, ώστε να επιτευχθεί υψηλότερη άνεση στις καθημερινές συνθήκες. Εναλλακτικά της στάνταρ έκδοσης, διατίθεται η ανάρτηση M Sport που περιλαμβάνεται στο πακέτο M Sport.

BMW Series 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά στην ψηφιοποίηση, το BMW Operating System 8.5 αποτελεί τη βάση για άκρως διαισθητικό και άνετο χειρισμό - μέσω του αναβαθμισμένου BMW iDrive με QuickSelect - και αυξάνει τις δυνατότητες πλοήγησης, μεταξύ άλλων με την προσθήκη της λειτουργίας Augmented View.

BMW Series 3

Αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις συνοδεύονται από νέα εξωτερικά χρώματα, διαφοροποιημένες ζάντες αλουμινίου, αλλά και νέας σχεδίασης τιμόνι και πίνακα οργάνων στο εσωτερικό. Επεμβάσεις έχουν και στο σύστημα του εσωτερικού φωτισμού, ενώ υπάρχουν και νέες επενδύσεις για τα καθίσματα.

BMW Series 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan και η νέα BMW Σειρά 3 Touring θα κυκλοφορήσουν στις παγκόσμιες αγορές, με σταδιακή έναρξη της παραγωγής τον Ιούλιο του 2024. Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. Η BMW Σειρά 3 Sedan θα παράγεται επίσης στο εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosí στο Μεξικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ