Ανάκληση στην Ελλάδα για το Hyundai Kona -Ποιος είναι ο λόγος

Hyundai Kona 1

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε νέα ανάκληση που αφορά το σύστημα φρένων των πετρελαιοκίνητων Hyundai Kona.

Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Συμμόρφωσης Βιομηχανικών Προϊόντων, ανακοίνωσε ότι η κατασκευάστρια εταιρεία HYUNDAI MOTOR COMPANY σε συνεργασία με τη Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Kona OS Diesel.

Hyundai Kona 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά σε 366 Hyundai Kona παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2019 ως και τον Ιούνιο του 2022 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα ενδέχεται να εμφανιστεί μείωση της απόδοσης στο σύστημα υποβοήθησης πέδησης λόγω δυσλειτουργίας στην αντλία κενού. Ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμος κι απαραίτητος ο έλεγχος και αν χρειαστεί η αντικατάσταση της αντλίας κενού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Hyundai Kona 3

Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν προσωπικά και εγγράφως, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν, ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, στον πλησιέστερο Συνεργάτη του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Hyundai σε όλη την Ελλάδα, για τον έλεγχο στο φίλτρο αντλίας κενού ή/και την αντικατάσταση εφόσον απαιτείται της αντλίας κενού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Hyundai ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο τηλέφωνο 210 5507215 (αρμόδια κ. Μαρία Κατερτζιάδου).

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ