Ανάκληση Lamborghini για ενδεχόμενη φωτιά

Lamborghini Aventador SVJ Roadster 1

Η ανάκληση αφορά τέσσερις Lamborghini Aventador SVJ Roadster σε όλο τον κόσμο για έλεγχο και αποτροπή από απροειδοποίητη φωτιά.

Οι τέσσερις Lamborghini Aventador SVJ Roadster που ανακαλούνται κατασκευάστηκαν στις 15 Μαρτίου του 2021 και βρίσκονται σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές του πλανήτη.

Ποια είναι όμως η αιτία της ανάκλησης των συγκεκριμένων τεσσάρων ιταλικών supercar; Αυτή εντοπίστηκε σε λάθος σφίξιμο βιδών στην σύνδεση των γραμμών του φυγείου λιπαντικού. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσε να διαρρεύσει λάδι πάνω σε κάποια καυτή επιφάνεια, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για πυρκαγιά.

Lamborghini Aventador SVJ Roadster 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lamborghini αντιλήφθηκε νωρίς το συγκεκριμένο θέμα και έκανε αμέσως έρευνα σε μια Aventador SVJ που πήρε φωτιά λόγω διαρροής λιπαντικού. Το πρόβλημα εντοπίστηκε και πριν μερικές μέρες “απομόνωσαν” τα τέσσερα ελαττωματικά ιταλικά supercars, μέσω ανάκλησης.

Σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία, οι ιδιοκτήτες και οι επίσημοι επισκευαστές είναι ενήμεροι για την κατάσταση και τον λόγο της ξαφνικής ανάκλησης. Όλες οι εργασίες και οι επισκευές θα πραγματοποιηθούν χωρίς επιβάρυνση για τον ιδιοκτήτη, μιας και καλύπτονται από την εργοστασιακή εγγύηση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ