Ανάκληση για το ηλεκτρικό Audi e-tron λόγω προβλήματος στα φρένα

Audi e-tron

Η Audi προχωρά σε ανάκληση μιας σειράς από e-tron που έχουν κατασκευαστεί το 2020, λόγω προβλήματος στα φρένα του αυτοκινήτου.

Η ανάκληση της Audi στο αμιγώς ηλεκτρικό SUV e-tron και στο e-tron Sportback, αφορά σε 361 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί την περίοδο ανάμεσα στις 6 Μαΐου και τις 14 Ιουλίου του 2020.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ανάκλησης, το πρόβλημα αφορά σε εξαρτήματα της μονάδας του συστήματος υποβοήθησης πέδησης, που μπορεί να εμφανίσουν σκουριά στο πέρασμα του χρόνου και να επηρεαστεί έτσι η υποβοήθηση πέδησης, καθώς και η λειτουργία του ABS και το ESP.

Audi e-tron
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι το e-tron φρενάρει, υπάρχει πιθανότητα να αυξηθεί η απόσταση φρεναρίσματος, ενώ επίσης η δυσλειτουργία του ABS και του ESP μπορούν να επηρεάσουν την κατευθυντικότητά του κατά το φρενάρισμα.

Οι οδηγοί του αυτοκινήτου θα πρέπει να έχουν το νου τους, γιατί στην περίπτωση που υπάρχει το πρόβλημα, εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων ένδειξη που προειδοποιεί για πρόβλημα στο σύστημα φρένων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει άμεσα να απευθυνθούν σε κάποιον επισκευαστή της Audi.

Έτσι κι αλλιώς πάντως η γερμανική μάρκα προχωρά σε ανάκληση και των 361 αυτοκινήτων, ώστε να αλλάξει προληπτικά τα εξαρτήματα της υποβοήθησης πέδησης.

Audi e-tron

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ