Αναβάθμιση για το Range Rover Evoque

Range Rover Evoque MY24 1

Το δημοφιλές premium SUV απέκτησε εμπλουτισμένο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ενώ παράλληλα φέρει και ορισμένες αισθητικές αλλαγές.

Η Jaguar Land Rover προχώρησε σε μία μικρής έκτασης ανανέωση του Evoque, που δεν αφορά μόνο τον αισθητικό τομέα του αμαξώματος, αλλά ακούμπησε και την ευρύχωρη καμπίνα του βρετανικού premium SUV.

Range Rover Evoque MY24 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθητικά, η κυριότερη αλλαγή εντοπίζεται στη μάσκα, που έχει ανασχεδιαστεί και ακολουθεί το σύγχρονο μοτίβο που φέρουν και τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Γύρω από τη ρετουσαρισμένη μάσκα, βρίσκουμε νέας σχεδίασης φώτα τύπου LED με ενισχυμένη απόδοση και εμπλουτισμένες λειτουργίες φωτισμού.

Range Rover Evoque MY24 3

Νέας σχεδίασης είναι και οι τροχοί αλουμινίου που φτάνουν σε διάμετρο τις 21 ίντσες, ενώ εμπλουτισμένη είναι και η χρωματική παλέτα του μοντέλου με νέες εξωτερικές αποχρώσεις (Tribeca Blue, Corinthian Bronze και Arroios Grey).

Range Rover Evoque MY24 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι μεγαλύτερης έκτασης. Κύριο highlight αποτελεί η κυρτή οθόνη 11,4 ιντσών του αναβαθμισμένου συστήματος πολυμέσων. Βρίσκεται τοποθετημένη πάνω από την ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και ενσωματώνει επιπλέον λειτουργίες, αφαιρώντας διακόπτες από το ταμπλό.

Range Rover Evoque MY24 5

Το σύστημα πολυμέσων του Range Rover Evoque MY’24 είναι το νεότερο Pivi Pro 2 που υποστηρίζει ασύρματο Apple CarPlay και Android Auto, ενώ διαθέτει και την Amazon Alexa 10 για τις φωνητικές λειτουργίες.

Range Rover Evoque MY24 6
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jaguar Land Rover τοποθέτησε στο αναβαθμισμένο Evoque και ένα σύστημα καμερών, όπου όπως αναφέρει και η ίδια, πρόκειται για το κορυφαίο της κατηγορίας. Το τρισδιάστατο σύστημα επιτήρησης συνδυάζεται με τις λειτουργίες ClearSight για off road χρήση, καθώς και με τον ψηφιακό κεντρικό εσωτερικό καθρέφτη.

Range Rover Evoque MY24 7

Το νέο Range Rover Evoque MY’24 είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις S, Dynamic SE, Dynamic HSE και Autobiography, με την γκάμα κινητήρων να ξεκινά από τον 3κύλινδρο MHEV 1.5 των 160 ίππων και να φτάνει μέχρι την Plug-in Hybrid έκδοση των 309 ίππων.

Τέλος, η διάθεση του ανανεωμένου Evoque ΜΥ’24 θα ξεκινήσει σύντομα, με την βρετανική φίρμα να δέχεται ήδη παραγγελίες.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ