Αναβάθιση ισχύος για την Alfa Romeo Junior Veloce

Alfa Romeo Junior

Στους 280 ίππους «κλείδωσε» τελικά η μέγιστη ισχύς της ηλεκτροκίνητης Alfa Romeo Junior Veloce, η οποία για την ώρα αποτελεί και την κορυφαία έκδοση του ιταλικού SUV.

Την ισχύ των 280 ίππων κατάφεραν να ξεκλειδώσουν οι μηχανικοί της Alfa Romeo μετά και την ολοκλήρωση των δοκιμών εξέλιξης της ηλεκτροκίνητης Junior Veloce.

Πρόκειται γαι την τεχνική ομάδα που στο παρελθόν είχε αναλάβει την εξέλιξη… άλλων ανήσυχων projects της Alfa Romeo όπως αυτά των 4C, 8C, Giulia & Stelvio Quadrifoglio, Giulia GTA, καθώς και τώρα, παράλληλα, της 33 Stradale.

Alfa Romeo Junior Veloce
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Ιταλοί εστίασαν στον έναν και μοναδικό ηλεκτροκινητήρα που θα εφοδιάζει την Alfa Romeo Junior Veloce, οποίος θα αποδίδει τελικά 280 CV / 207 kW ισχύος και 345 Nm ροπής. Τιμή ισχύος εναρμονισμένη με εκείνες των αντίστοιχων εκδόσεων της Giulia, της Stelvio και της Tonale.

Οι Ιταλοί δούλεψαν ενδελεχώς σε κάθε κομμάτι αυτού του μοντέλου, με στόχο την βέλτιστη απόδοση και οδική συμπεριφορά και καθώς μιλάμε για Alfa Romeo, ηλεκτρική ή μη, τη μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Alfa Romeo Junior Veloce

Το σύστημα διεύθυνσης είναι το πιο άμεσο στην κατηγορία, η σπορ ανάρτηση έχει μειώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 25 χλστ., οι ρυθμίσεις στις αντιστρεπτικές ράβδους και το διαφορικό torsen εγγυούνται υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε όλες τις συνθήκες ενώ το σύστημα πέδησης περιλαμβάνει δίσκους 380mm εμπρός, με τετραπίστονες μονομπλόκ δαγκάνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέλος, η Alfa Romeo Junior VELOCE πατά σε τροχούς 20’’ ντυμένους με ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ειδικά εξελιγμένα για ηλεκτρικά οχήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ