«Αμφίβια» έγινε μια Porsche Taycan στο Dubai (video)

porsche taycan

Την περασμένη εβδομάδα γίναμε όλοι θεατές από τις τηλεοράσεις μας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν το Dubai. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Παρά τις πλημμύρες μια ηλεκτρική Porsche Taycan κατάφερε να διασχίσει μια λεωφόρο δίχως να συμβεί το… παραμικρό. Αν και ο αρχές είχαν ζητήσει από τον κόσμο να παραμείνει στα σπίτια τους, κάποιοι «θαρραλέοι» κυκλοφορούσαν κανονικά.

Η βροχή δεν συνηθίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έτσι οι άνθρωποι δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα. Ακόμα και το διεθνές αεροδρόμιο μετατράπηκε σε μια τεράστια λίμνη. Οι περισσότεροι δρόμοι δεν διαθέτουν δίκτυο αποχέτευσης, ενώ όπου υπάρχει δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να απορροφήσει τόσες μεγάλες ποσότητες νερού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είδαμε εκατοντάδες εγκαταλελειμμένα οχήματα να έχουν αφεθεί στο έλεος από τους οδηγούς τους, οι οποίοι απομακρυνόντουσαν όπως όπως, για να μην πνιγούν. Αρκετά πολυτελή μοντέλα επέπλεαν σαν βάρκες και μερικά βυθίστηκαν εντελώς.

porsche taycan b

Ένας τύπος που οδηγούσε Porsche Taycan προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένη λεωφόρο και αν και το αυτοκίνητο φαίνεται να μην πατάει στο οδόστρωμα για κάποια δευτερόλεπτα, τελικά το ρεύμα το παρασέρνει μέχρι την πιο στεγνή περιοχή της ασφάλτου. Όπως εικονίζεται και στο παρακάτω video, το νερό έχει φτάσει έως τις πόρτες.

Με κίνδυνο να αχρηστευθούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ συν να κινδυνεύσει η ζωή του φυσικά, ο τολμηρός αυτός άντρας στάθηκε εκπληκτικά τυχερός. Στο εγχείρημά του μάλιστα βρήκε και υποστηρικτές που έβγαζαν video και φωτογραφίες. Την στιγμή που όλοι μας θα περιμέναμε να βραχυκυκλώσει το ηλεκτρικό σύστημα και το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί δεν συνέβη απολύτως τίποτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ