Το αμερικανικό νεκροταφείο των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων -Σπάνιοι θησαυροί σαπίζουν παρατημένοι (video)

Παρατημένο αυτοκίνητο

Μια τεράστια εγκαταλειμμένη αποθήκη στις ΗΠΑ κρύβει δεκάδες γερμανικά και αγγλικά πολυτελή αυτοκίνητα που έχουν αφεθεί στη φθορά του χρόνου - κι ανάμεσα τους και ορισμένους σπάνιους θησαυρούς.

Η αποθήκη βρίσκεται στο East Hartford, στο Connecticut των ΗΠΑ, και την έφερε στο φως ένας Youtuber που έλαβε την πληροφορία για την ύπαρξή της και αποφάσισε να την επισκεφτεί ο ίδιος. Ανοίγοντας της πύλες της, διαπίστωσε αναρίθμητα σκουριασμένα και σκονισμένα πολυτελή αυτοκίνητα, των περασμένων δεκαετιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα περισσότερα από αυτά είναι γερμανικά των δεκαετιών του 1990 και του 2000 - κατά κύριο λόγο BMW Σειρά 3 και Σειρά 5, ενώ σκόρπιες υπάρχουν και ορισμένες Mercedes-Benz και Audi της ίδιας εποχής. Ωστόσο, ανάμεσά τους βρίσκονται και κάποια σπανιότερα διαμάντια της αυτοκίνησης του προηγούμενου αιώνα.

Στις σκονισμένες γωνιές της τεράστιας αυτής αποθήκης κρύβεται μια κλασσική Rolls-Royce, δύο θρυλικά Triumph TR6, ένα σπάνιο -για την αμερικανική αγορά- Peugeot 405, καθώς και μια Mercedes SL 'Pagoda' της δεκαετίας του 1960 που πιθανώς κοστίζει περισσότερο από κάθε άλλο αυτοκίνητο αυτής της στοιχειωμένης συλλογής.

Παρατημένο αυτοκίνητο

Όπως εξηγεί στο παρακάτω Video ο Youtuber Kenjr, η αποθήκη αυτή του Connecticut και όλο το περιεχόμενό της πουλήθηκε πρόσφατα, και αρκετά αυτοκίνητα έχουν ήδη διατεθεί σε ενδιαφερόμενους συλλέκτες ή έχουν μπει στο δρόμο της αναπαλαίωσής τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ