Αγόρασε μια Lamborghini Urus μόνο και μόνο για να την καταστρέψει (video)

Lamborghini Urus Russian Youtuber 1

Το βίντεο με την καταστροφή του ιταλικού SUV επιδόσεων δεν θα αρέσει στους λάτρεις του αυτοκινήτου, μιας και υλοποιήθηκε για διαφημιστικούς λόγους.

Το παρακάτω βίντεο θα μπορούσε με άνεση να σοκάρει του λάτρεις των Lamborghini και γενικότερα, των σπορ κατασκευών. Τον περασμένο μήνα, ένας Ρώσος YouTuber, ο Mikhail Litvin, αποφάσισε να γυρίσει ένα βίντεο για την προώθηση ενός ενεργειακού ποτού και τον εορτασμό ενός ορόσημου του καναλιού του, καθώς έφτασε τους 10 εκ. συνδρομητές.

Lamborghini Urus Russian Youtuber 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σενάριο του βίντεο είναι αρκετά ακραίο, με τον δημιουργό του να τοποθετεί μία Lamborghini Urus κάτω από το έναν γερανό που θα αφήσει ένα μεγάλο βάρος για να την συνθλίψει. Πρόκειται για μια τραγική στιγμή του ιταλικού SUV επιδόσεων, που ούτε η ίδια η Lamborghini θα φανταζόταν ότι θα συνέβαινε.

Ο συγκεκριμένος YouTuber ανεβάζει στο κανάλι του ακραία βίντεο και αυτό δεν θα μπορούσε να διαφοροποιείται. Αγόρασε μία Urus 200.000 ευρώ μόνο και μόνο για να γυρίσει το βίντεο και να συνεχίσει να είναι viral στον μαγικό και ιδιαίτερο κόσμο του διαδικτύου.

Lamborghini Urus Russian Youtuber 4

Ο Litvin ξεκινά το βίντεο παρουσιάζοντας το νέου του απόκτημα, μία καινούρια λευκή Urus. Στην συνέχεια την τοποθετεί μπροστά από έναν γερανό που έχει σηκώσει ένα «κουτάκι» με ενεργειακό ποτό βάρους 3 τόνων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εδώ είναι που αλλάζει εντελώς τροπή το βίντεο και ξεκινάει η προώθηση του ενεργειακού ποτού. Ο γερανός αφήνει να πέσει από μεγάλο ύψος το ενεργειακό ποτό και προσγειώνεται στην οροφή της Urus, συνθλίβοντάς την.

Ο συγκεκριμένος YouTuber δεν είναι ούτε ο πρώτος και σίγουρα ούτε ο τελευταίος που καταστρέφει ένα πολυτελές αυτοκίνητο για την παραγωγή υλικού σε βίντεο. Παλαιότερα μάλιστα, ο ίδιος είχε βάλει φωτιά σε μία Mercedes-AMG GT S και είχε προσομοιώσει ατύχημα με μία Porsche Taycan Turbo S.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ