Το αγωνιστικό Nissan Z GT4 έχει την υπογραφή της Nismo (Video)

Nissan Z GT4

H Nissan αποκάλυψε την αγωνιστική εκδοχή του νέου της sports coupe, τροποποιημένη από το Nismo Racing, την ώρα που πληθαίνουν οι φήμες και το «καυτό» Nissan Z Nismo παραγωγής.

Το Nissan Z GT4 έχει δεχθεί όλες τις αγωνιστικές τροποποιήσεις ώστε να διατίθεται σε ιδιώτες αγωνιζόμενους, ανά τον κόσμο, για τους αγώνες πίστας. Αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023, καθώς η ιαπωνική εταιρεία φιλοδοξεί να προσελκύσει «ενθουσιώδεις οδηγούς και σκληροπυρηνικούς επαγγελματίες» του motorsport.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τμήμα Nismo Racing της Nissan έχει κάνει αγωνιστικές τροποποιήσεις σχεδόν σε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου: στον κινητήρα, στο πλαίσιο και την ανάρτηση, καθώς και στην αεροδυναμική.

Οι ακριβείς τεχνικές προδιαγραφές θα ανακοινωθούν από τη Nissan στην έκθεση SEMA των ΗΠΑ στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά θυμίζουμε ότι η έκδοση παραγωγής του Ζ διαθέτει V6 twin-turbo κινητήρα 3.0 λίτρων, που αποδίδει 400 hp και 485 Nm.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Z GT4 εξελίχθηκε εκτενώς στην πίστα, με πολλαπλές ιδιωτικές δοκιμές της Nismo, αλλά και με τη συμμετοχή του πρωτοτύπου δοκιμών στις 24 Ώρες του Fuji τον περασμένο Ιούνιο και σε αρκετούς αγώνες του πρωταθλήματος Super Taikyu στην πίστα του Motegi και αλλού.

Καθώς το Ζ GT4 είναι έτοιμο να γράψει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία του εμβληματικού ιαπωνικού sportscar, η οποία ξεπερνά τον μισό αιώνα, πολλοί λάτρεις του Nissan Z ανά τον κόσμο περιμένουν εναγωνίως τα νέα για την κορυφαία σπορ έκδοση παραγωγής Nissan Z Nismo - για την οποία ήδη βρίθουν οι φήμες στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ