Άγνωστος επιχείρησε να κλέψει ανθρώπινο σκελετό 3,6 μέτρων (Video)

Κλέφτης σκελετός

Στο πλαίσιο των πυρετωδών προετοιμασιών για τη γιορτή του Halloween, άγνωστος επιχείρησε να κλέψει το ομοίωμα ενός ανθρώπινου σκελετού μήκους 3,6 μέτρων.

Ένα αξιοπερίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Austin, όπου κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την απόπειρα κλοπής ενός ανθρώπινου σκελετού.

Ο μήκους 3,6 μέτρων σκελετός έχει πάρει τη θέση του στην αυλή ενός σπιτιού, ενόψει των εορτασμών του περίφημου Halloween, αυτό ωστόσο δεν στάθηκε εμπόδιο σε μια αγνώστων λοιπών στοιχείων οδηγό να επιχειρήσει να τον κλέψει.

Η οδηγός στάθμευσε το λευκό SUV μπροστά από την αυλή του σπιτιού και σαν να μην συμβαίνει τίποτα άνοιξε τον χώρο των αποσκευών φορτώνοντας τον σκελετό των 3,6 μέτρων. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, καθώς το μήκος του σκελετού υπερέβαινε εκείνο του χώρου φόρτωσης του αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άγνωστο πώς και μετά από αρκετές προσπάθειες, η οδηγός του λευκού SUV κατάφερε τελικά να φύγει από το σημείο με λάφυρο τον σκελετό των 3,6 μέτρων.

Η όλη προσπάθεια καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας και πλέον ο ιδιοκτήτης του σπιτιού προσφέρει την αμοιβή των 50 ευρώ σε όποιον προσφέρει κάποια πληροφορία η οποία θα οδηγήσει στον εντοπισμό της οδηγού που ευθύνεται για την... αρπαγή του σκελετού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ