Αυτά είναι τα 59 καινούργια αυτοκίνητα που παρέλαβε μεγάλη περιφέρεια της Ελλάδας

νέα αυτοκίνητα περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σημαντική ενίσχυση για τον στόλο μεγάλης περιφέρειας, με καινούργια αυτοκίνητα χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και σύγχρονων τεχνολογιών.

Με νέα σύγχρονα οχήματα, ανάμεσά στα οποία για πρώτη φορά βρίσκονται και κάποια αμιγώς ηλεκτρικά, ενίσχυσε τον στόλο της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τη διαδικασία της λειτουργικής χρονομίσθωσης.

Πρόκειται για 59 οχήματα, και συγκεκριμένα 18 δικίνητα επιβατικά diesel, 26 τετρακίνητα diesel,10 4Χ4 diesel pick-up και 5 αμιγώς ηλεκτρικά επιβατικά. Η παραλαβή τους ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες, στην παραλαβή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εντοπίζεται ένας μεγάλος αριθμός Opel Corsa -το μοντέλο που κατά το τρέχον έτος αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο σε επίπεδο πωλήσεων στη χώρα μας. Δεν λείπουν και τα Peugeot 208 που διακρίνονται για την κομψή τους σχεδίαση, αλλά και την προσεγμένη ποιότητα του εσωτερικού τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
νέα αυτοκίνητα περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η σύμβαση για την 5ετή λειτουργική χρονομίσθωση των 59 οχημάτων την απαλλάσσει από σειρά άλλων δαπανών, όπως η ασφάλιση των οχημάτων, η αντικατάσταση ελαστικών, οι δαπάνες για μηχανικές επισκευές, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας. Προβλέπεται επίσης η αντικατάσταση οχήματος εντός 48 ωρών σε περίπτωση βλάβης.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, δήλωσε σχετικά: «Αρχές και νοοτροπίες που προσδίδουν στην αποτελεσματική λειτουργία, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην εξοικονόμηση ενέργειας πρέπει πρώτα να εφαρμόζονται από την ίδια την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έπειτα να τις υπηρετούμε προς τα έξω, μέσα από τις δράσεις μας.»

νέα αυτοκίνητα περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε αυτό το πλαίσιο, παραλαμβάνουμε 59 νέα υπηρεσιακά οχήματα χαμηλής κατανάλωσης και μικρής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους μας για τις επιβλέψεις έργων, για αγορανομικούς ελέγχους κλπ. Σε αυτόν τον στόλο περιλαμβάνονται -για πρώτη φορά- και 5 ηλεκτρικά οχήματα, ένα για κάθε Περιφερειακή Ενότητα.» Με την ανανέωση των οχημάτων καταφέρνουμε να έχουμε ασφαλή και σύγχρονο στόλο για τις ανάγκες των υπηρεσιών μας, με σαφώς μικρότερο οικονομικό κόστος, σε σύγκριση με την εποχή προ χρήσης του συστήματος leasing, με πολύ λιγότερο διοικητικό φόρτο και με σαφέστατα καλύτερο ενεργειακό αποτύπωμα».

Επισημαίνεται, ότι έχει ήδη ξεκινήσει και βαίνει προς ολοκλήρωση η παραλαβή 17 νέων ασθενοφόρων και κινητών μονάδων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Στερεά Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ