500 προσλήψεις στην Ευρώπη - Ποιος κατασκευαστής αυτοκινήτων αναζητά προσωπικό;

mazzanti proslipseis

Νέο εργοστάσιο ετοιμάζει Ιταλός κατασκευαστής πανίσχυρων μοντέλων, και στο πλαίσιο αναζητά προσωπικό για δεκάδες θέσεις.

Η Ιταλία είναι γνωστή για την αυτοκινητοβιομηχανία της, αποτελώντας την έδρα κάποιων εκ των δημοφιλέστερων κατασκευαστών παγκοσμίως, όπως είναι η Fiat, η Alfa Romeo, η Ferrari και η Lamborghini.

Στη χώρα της Νότιας Ευρώπης, ωστόσο, εδρεύουν και κάποιοι άλλοι, λιγότερο δημοφιλείς κατασκευαστές, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Mazzanti Automobili από την Τοσκάνη που παράγει κάποια απαστράπτοντα, πανίσχυρα μοντέλα, κατασκευασμένα στο χέρι, για λογαριασμό των ιδιαίτερα ευκατάστατων πελατών της.

Ιδρύθηκε το 2002 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να σχηματίσει μια ισχυρή «οπαδική βάση», κυρίως στην Αραβική Χερσόνησο, την Κίνα, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, αποφάσισε να ενισχύσει τη δυναμική της, μέσω της κατασκευής ενός εργοστασίου στη Νότια Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μανφρεντόνια, στην Απούλια.

Mazzanti Automobili

Η νέα κατασκευαστική μονάδα θα καταστήσει αναγκαία την πρόσληψη 500 ατόμων, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ειδικότητες που θα χρειαστούν κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σύντομα, παράλληλα, με τα εγκαίνια της πλατφόρμας υποβολής των σχετικών αιτήσεων για πρόσληψη.

Το εργοστάσιο θα κοστίσει περί τα 100 εκατ. ευρώ και θα καταλαμβάνει έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων. Εκεί θα παράγονται περί τα 1.500 αυτοκίνητα ετησίως, ενώ πέρα από τη γραμμή συναρμολόγησης, στη μονάδα θα κατασκευάζονται και κάποια εξαρτήματα όπως μπαταρίες και κινητήρες (ηλεκτρικούς/θερμικούς).

Το νέο εργοστάσιο της εταιρείας στη Μανφρεντόνια αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κορυφαίο δημιούργημα της Mazzanti είναι το μοντέλο Evantra και δη στην εντυπωσιακή έκδοση Millecavalli. Κινείται από έναν 8κύλινδρο σε διάταξη V βενζινοκινητήρα 7,3 λίτρων με δύο τούρμπο ο οποίος αποδίδει 1.200 ίππους. Οι επιδόσεις είναι εκρηκτικές με το 0-100 χλμ./ώρα να «έρχεται» σε λιγοτέρα από 3,0 δλ. και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 402 χλμ./ώρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ