Ρεκόρ ατυχίας: Σχεδόν 40 αυτοκίνητα έμειναν από λάστιχο ταυτόχρονα (+video)

Ρεκόρ ατυχίας 40 αυτοκίνητα με σκασμένο λάστιχο ταυτόχρονα 2022

Περισσότεροι από 30 οδηγοί βρέθηκαν ταυτόχρονα σταματημένοι στην άκρη του δρόμου με σκασμένο ελαστικό καταρρίπτοντας και το σχετικό... φανταστικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Το συγκεκριμένο και ιδιαίτερα περίεργο γεγονός έγινε σε αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών και τράβηξε την προσοχή και των μέσων ενημέρωσης της πολιτείας.

Ειδικότερα και όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα μέσα περισσότερα από 30 αυτοκίνητα πραγματοποίησαν ταυτόχρονα αναγκαστική στάση στον αυτοκινητόδρομο που βρίσκεται στη Νότια Καλιφόρνια καθώς τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους άρχισαν να χάνουν ανεξήγητα αέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως διαπίστωσαν και οι οδηγοί βγαίνοντας από τα αυτοκίνητά τους, τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους φαίνεται να είχαν σκάσει, χωρίς ωστόσο να μπορούν να καταλάβουν πώς έγινε αυτό. Ο αυτοκινητόδρμος στον οποίο κινούνταν βρισκόταν σε σχετικά καλή κατάσταση και γενικότερα δεν υπήρχαν σημάδια που να προμηνύουν για μαζικά σκασίματα ελαστικών.

Οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν παράλληλα ότι τα τριάντα και πλέον αυτοκίνητα που σταμάτησαν στην άκρη του δρόμο με σκασμένο ελαστικό δεν φαίνεται να το έπαθαν αυτό από κάποιο γεγονός που έγινε ηθελημένα.

Στο παραπάνω η Τροχαία Αυτοκινητόδρομων της Καλιφόρνια προσθέτει ότι η πιο λογική εξήγηση σε αυτό το περίεργο συμβάν είναι να έπεσε στο δρόμο κάποιο κουτί με πρόκες ή άλλα μικρά αιχμηρά αντικείμενα, τη στιγμή που όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονταν ακριβώς από πίσω του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ