3χρονος Τούρκος παρκάρει Ferrari σαν επαγγελματίας (video)

Τούρκος τριών ετών παρκάρει Ferrari σαν επαγγελματίας 2023

Άφωνους θα σας αφήσει με τις ικανότητές του πίσω από το τιμόνι ο μόλις τριών ετών οδηγός θαύμα από την Τουρκία που μπορεί να οδηγήσει σχεδόν τα πάντα.

«Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά», λέει το γνωστό γνωμικό που σχετίζεται και με την οδήγηση και η καλύτερη ίσως απόδειξη γι' αυτό είναι ένα παιδί μόλις τριών ετών από την Τουρκία, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σχεδόν τα πάντα.

Πρόκειται για τον τριών ετών Zayn Sofuoglu, γιο του πέντε φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Supersport Kenan, ο οποίος πλέον είναι βουλευτής του τούρκικου κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γονείς του τρίχρονου Zayn, έχουν δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες και video με τα νέα κατορθώματά του, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά για την ηλικία του γιου και γι' αυτό άλλωστε ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει ήδη σχεδόν 900.000 ακόλουθους.

Τελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό του Zayn είναι ένα video με το βλαστάρι του πεντάκις παγκόσμιου πρωταθλητή SS να παρκάρει και να ξεπαρκάρει στο κλειστό γκαράζ του σπιτιού του μια Ferrari SF90 Stradale αξίας σχεδόν μισού εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο Zayn δεν πτοείται από το γεγονός ότι δεν φτάνει να δει τι γίνεται μπροστά του λόγω… λιλιπούτειων διαστάσεων και λαμβάνει εικόνα από μια μικρή οθόνη στερεωμένη στην κεντρική κονσόλα της Ferrari, η οποία παίρνει ασύρματα εικόνα από action camera που βρίσκεται στην οροφή της SF90 Stradale.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί ο Zayn παρκάρει και ξεπαρκάρει το ιταλικό supercar σα να το κάνει χρόνια έχοντας μάλιστα ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή δυσκολίας που θα μπορούσε να ντροπιάσει πολλούς ενήλικους οδηγούς.

Το παρκάρισμα και το ξεπαρκάρισμα βέβαια αυτοκινήτου είναι μόνο μία από τις εντυπωσιακές ικανότητες του Zayn Sofuoglu, ο οποίος οδηγεί -με ελάχιστη βοήθεια κατά τις εκκινήσεις- και μοτοσικλέτες κανονικού μεγέθους, ενώ επιδεικνύει τρομερό έλεγχο με το ATV και το καρτ του σε περιβάλλον πίστας αλλά και σε... παγωμένες επιφάνειες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ