3.400 χιλιόμετρα σε 24 ώρες -Το απίστευτο ρεκόρ του υβριδικού Toyota

Toyota Avalon Hybrid

Την απόσταση των 3.400 χιλιομέτρων μέσα σε 24 ώρες κατάφερε να διανύσει το υβριδικό Toyota Avalon, αποδεικνύοντας στην πράξη την ικανότητά του να ανταπεξέρχεται σε εξαιρετικά απαιτητικές αποστολές.

Ένα ακόμα ρεκόρ πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Toyota, επιδεικνύοντας με τον πιο πειστικό τρόπο τις ικανότητες του υβριδικού συνόλου με το οποίο εφοδιάζει το άγνωστο, τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή αγορά, Avalon.

Το επιβλητικό σε διαστάσεις και προδιαγραφές σεντάν της Toyota κατάφερε να καλύψει μέσα σε 24 ώρες την απόσταση των 3.400 χιλιομέτρων, επιτυγχάνοντας μια μέση ωριαία ταχύτητα 144,4 χλμ./ώρα.

Το ρεκόρ επιτεύχθηκε σε circuit με τη συμμετοχή επτά επαγγελματιών οδηγών, οι οποίοι εναλλάσσονταν ώστε να διατηρηθεί το Toyota Avalon σε κίνηση για 24 συνεχείς ώρες και νε επιτευχθεί το ρεκόρ, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορία αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Toyota Avalon Hybrid

Μοναδικός λόγος για τον οποίο το Toyota Avalon ακινητοποιήθηκε ήταν για τις ανάγκες ανεφοδιασμού του και αλλαγής οδηγού.

Το Toyota Avalon Hybrid εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,5 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ αποδίδοντας 215 ίππους. Παρά το μήκος που αγγίζει τα πέντε μέτρα και το βάρος των 1.676 κιλών, η μέση τιμή της κατανάλωσης καυσίμου διαμορφώνεται στα 5,3 λίτρα/100 χλμ.

Το Toyota Avalon Hybrid προσφέρεται τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνον στην αγορά της Κίνας, έχοντας παρόλα αυτά περάσει με επιτυχία και από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου πρόκειται να αντικατασταθεί από το Crown.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ