27 μήνες φυλακή σε γνωστό Youtuber για επικίνδυνη οδήγηση - Δείτε βίντεο

φυλάκιση youtuber κόντρες

Ακριβά θα πληρώσει ένας 25χρονος Youtuber από την Αγγλία την ασυνείδητη συμπεριφορά του πίσω από το τιμόνι. Παραβίαζε κατ’ εξακολούθηση τον μισό ΚΟΚ.

Σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών καταδικάστηκε γνωστός Youtuber για επικίνδυνη οδήγηση. Πρόκειται για τον 25χρονο Adeel Habib από το Leeds της Αγγλίας, ο οποίος κινούνταν μεγάλη ταχύτητα σε δημόσιους δρόμους μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Ο Habib κατέγραφε την ασυνείδητη οδηγική συμπεριφορά του και στη συνέχεια δημοσίευε βίντεο στο κανάλι του “Certi Drivers” στο Youtube, το οποίο αριθμεί σχεδόν 70.000 συνδρομητές.

Βιντεοληπτικά υλικά δείχνουν τον Youtuber να κυκλοφορεί με βυθισμένο το πόδι του στο γκάζι, περνώντας σε απόσταση αναπνοής από άλλα οχήματα, ενώ δεν δίσταζε να παραβιάζει ερυθρούς σηματοδότες και να συμμετέχει σε κόντρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ αναφέρει ότι ο πακτωλός παραβάσεων του Habib σημειώθηκε μεταξύ του Δεκεμβρίου του 2020 και του Οκτωβρίου του 2021. Σημειώνεται ότι η επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του 25χρονου εξιχνιάστηκε κατά την επιχείρηση των αστυνομικών αρχών στο Λιντς και το Δυτικό Γιορκσάιρ στο πλαίσιο δράσεων για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας, Richard Horn, περιέγραψε τον Habib ως «απόλυτα ξεδιάντροπο», αναφέροντας ότι επέδειξε «απόλυτη περιφρόνηση για τους χρήστες του δρόμου, δημοσιεύοντας τις χαζομάρες του προκειμένου να εντυπωσιάσει τους ακολούθους του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βίντεο έχουν «κατέβει» από το κανάλι του 25χρονου στο Youtube. Παράλληλα, από τις έρευνες των αρχών διαπιστώθηκε ότι ο Habib συμμετείχε και σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ