23χρονος θα χάσει μια για πάντα το δίπλωμά του –Δείτε τις απίστευτες παραβάσεις στις οποίες υπέπεσε

οδηγός έχασε δίπλωμα οδήγησης

Τις μισές διατάξεις του ΚΟΚ παραβίασε ένας νεαρός από την Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης αλλά και αφαίρεση του διπλώματος εφ’ όρου ζωής.

Εξαντλητικό και έντονα παραδειγματικό χαρακτήρα αναμένεται να έχει η ποινή που θα επιβληθεί σε οδηγό από την Ουγγαρία, ο οποίος παραβίασε τις… μισές διατάξεις του ΚΟΚ, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές πολλών συνανθρώπων του.

Πρόκειται για έναν 23χρονο ο οποίος, στις 30 Ιουνίου του 2021, εντοπίστηκε από άνδρες της αστυνομίας να οδηγεί στην πολυσύχναστη λεωφόρο της Βουδαπέστης, Váci út , έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Άνδρες της Τροχαίας ζήτησαν από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημά του, στο οποίο επέβαιναν τρεις ακόμα επιβάτες, αλλά ο 23χρονος αγνόησε το σήμα τους και επιχείρησε να διαφύγει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθησε καταδίωξη, με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητες της κλίμακας των 100-130 χλμ., την ίδια ώρα που κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Τέλος στην καταδίωξη έδωσαν κάποιες ταινίες με ακίδες που έριξαν στον δρόμο άνδρες της αστυνομίας, καταστρέφοντας τα ελαστικά του καταδιωχθέντος ΙΧ.

Η αχρήστευση του οχήματός του, δεν πτόησε τον 23χρονο ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει, βρίσκοντας «καταφύγιο» σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον 7ο όροφο. Βρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, ο νεαρός άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας οδήγησης, ενώ είχε κάνει χρήση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, αλλά και ναρκωτικών ουσιών.

οδηγός έχασε δίπλωμα οδήγησης

Αφέθηκε ελεύθερος – Προκάλεσε ξανά χάος

Λίγες μέρες αργότερα, και αφότου αφέθηκε ελεύθερος, ο νεαρός προκάλεσε ξανά χάος στους δρόμους. Κινούμενος στις 28 Ιουλίου του 2021 στην περιοχή Ady Endre út, ο 23χρονος, βρισκόμενος υπό την επήρεια ουσιών, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τον τόπο του συμβάντος. Λίγο αργότερα ενεπλάκη σε ένα ακόμη τροχαίο, εγκαταλείποντας πάλι το σημείο του συμβάντος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση, ο 23χρονος οδηγούσε - μεταξύ άλλων - θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια σε δημοσίους δρόμους, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, και γι’ αυτό το λόγο προτείνεται η επιβολή ποινή φυλάκισης και η εφ’ όρου ζωής αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ