15χρονος έχει την ακριβότερη συλλογή supercars στον κόσμο

15χρονος συλλογή supercars Ηνωμένες Πολιτείες 2022

Για τους περισσότερους οδηγούς η απόκτηση ενός supercar παραμένει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Υπάρχουν, ωστόσο, και αυτοί που διατηρούν μία απαστράπτουσα συλλογή τετράτροχων πριν καν ενηλικιωθούν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο 15χρονος Αμερικανός μπλόγκερ Donald Dougher ο οποίος έχει κοσμήσει τα τα γκαράζ του υπερπολυτελούς σπιτιού του με πανάκριβα supercars που θα τα ζήλευε κάθε λάτρης των τεσσάρων τροχών.

Σε αντίθεση με τα όσα μπορεί να έρχονται στο μυαλό για έναν 15χρονο που έχει στην κατοχή του αυτοκίνητα, ο Dougher που είναι γνωστός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως DonLad, είναι αυτοδημιούργητος. Μάλιστα, από ό,τι μαθαίνουμε ο Dougher λαμβάνει έως και 25.000 δολάρια Αμερικής (περίπου 24.000 ευρώ) κάθε μήνα για τις αναρτήσεις του στα social media, με το κανάλι του στο YouTube να μετρά ήδη κοντά στους 600.000 ακόλουθους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
πλούσιος 15χρονος συλλογή αυτοκινήτων

Η συλλογή, την οποία ο 15χρονος επιδεικνύει στα video που δημιουργεί, απαρτίζεται από τεράστιας αξίας supercars και πολυτελή μοντέλα -δεν ανήκουν όλα σε αυτόν. Η μακροσκελής λίστα περιλαμβάνει - μεταξύ άλλων - μια McLaren 570S, μια Rolls-Royce Cullinan και μια Bugatti Chiron.

Σίγουρα πρόκειται για μια συλλογή αυτοκινήτων που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε ενήλικα να... σκάσει από τη ζήλια του, με τον Dougher να έχει κάνει μάλιστα και ένα δώρο στη μητέρα του. Πρόκειται για ένα πανάκριβο wrap (ανάγλυφη μεμβράνη από βινύλιο) που «έντυσε» τη McLaren της.

πλούσιος 15χρονος συλλογή αυτοκινήτων
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας κλείσει πρόσφατα τα 15 έτη ο Dougher είναι πλέον κάτοχος και διπλώματος οδήγησης στις Η.Π.Α. και έκανε δώρο στον εαυτό το ένα Audi Q5 ως το πρώτο αυτοκίνητο που θα οδηγήσει σε δημόσιο δρόμο, καθώς μέχρι σήμερα η οδηγική επαφή που είχε με τα υπόλοιπα μοντέλα που του ανήκουν πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικό χώρο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ