Απίστευτο: 13χρονος διέλυσε Lamborghini -Πού συνέβη το περιστατικό

τροχαίο ατύχημα με 13χρονο οδηγό Lamborghini

Με το στόμα ανοικτό έμειναν οι άνδρες της αστυνομίας όταν διαπίστωσαν ότι ο οδηγός της διαλυμένης Huracan ήταν ένας 13χρονος.

Τα τροχαία ατυχήματα με πανάκριβα αυτοκίνητα αποτελούν ένα σύνηθες φαινόμενο, με δεκάδες περιστατικά να σημειώνονται σε μηνιαία βάση. Το να τρακάρει, ωστόσο, μια Lamborghini Huracan έχοντας πίσω από το τιμόνι της έναν… 13χρονο δεν είναι κάτι που δεν ακούμε κάθε μέρα.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Καναδά, προκαλώντας την αμηχανία της τοπικής κοινωνίας. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Ήταν το βράδυ της 25ης Μαρτίου όταν οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν για την ύπαρξη μιας διαλυμένης Huracan σε αυτοκινητόδρομο. Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, αντίκρισαν το κατεστραμμένο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να βρίσκεται στο σημείο ο οδηγός της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμέσως, λοιπόν, άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή, ώστε να διαπιστώσουν αν οι επιβάτες του πανάκριβου σπορ μοντέλου είχαν υποστεί κάποιον τραυματισμό και, επομένως, έχρηζαν βοήθειας.

Οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς, με την αστυνομία να διαπιστώνει ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 13χρονος, έχοντας στο κάθισμα του συνοδηγού έναν φίλο του.

Χωρίς να διευκρινίζεται αν η Lamborghini άνηκε σε κάποιο φιλικό πρόσωπο ή άτομο του οικογενειακού κύκλου του 13χρονου, διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πιτσιρικάς «τρύπωσε» στο αυτοκίνητο και… έφυγε για βόλτα θέλοντας να εντυπωσιάσει τον φίλο του.

Η βροχή, ωστόσο, δεν αποτέλεσε σύμμαχο του 13χρονου, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ, με αποτέλεσμα να τελεστεί το τροχαίο ατύχημα. Αυτό, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, ήταν καταστροφικό για τη Huracan, όχι όμως και τους πιτσιρικάδες, οι οποίοι δεν υπέστησαν κάποιον τραυματισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ