Έφοδος της Τροχαίας στην Παραλιακή - 12 συλλήψεις και 2 κλεμμένα οχήματα

kontres1

Εκατοντάδες παραβάσεις βεβαιώθηκαν σε μόλις λίγες ώρες ενώ 79 οδηγοί έμειναν χωρίς δίπλωμα.

Συλλήψεις, αφαίρεση δεκάδων αδειών οδήγησης αλλά και αδειών και πινακίδων κυκλοφορίας περιελάμβαναν οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της Τροχαίας στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου με σκοπό την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής το βράδυ της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσε 386 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ επίσης συνελήφησαν 12 άτομα που κινούνταν χωρίς να διαθέτουν την ανάλογη άδεια οδήγησης!

Πέραν των συλλήψεων η Τροχαία αφαίρεσε 86 άδειες κυκλοφορίας, 79 διπλώματα και 58 πινακίδες κυκλοφορίας ενώ επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν 12 οχήματα και ανευυρέθηκαν και 2 κλεμμένα οχήματα!

Όσον αφορά στις 386 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν οι 65 αφορούσαν σε στέρηση αποτελεσματικού σιγαστήρα, οι 49 σε δυσδιάκριτη / μη τοποθετημένη πινακίδα, οι 46 σε φιμέ μεμβράνες, οι 37 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, οι 30 σε στέρηση καθρέφτη, οι 26 σε μη χρήση προστατευτικού κράνους, οι 12 σε στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, οι 11 σε επίδειξη ικανοτήτων, οι 9 σε επικίνδυνους ελιγμούς, οι 8 σε παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής, οι 6 για ανασφάλιστα οχήματα, οι 4 σε ΚΤΕΟ, οι 2 σε φθαρμένα ελαστικά και οι 63 σε λοιπές παραβάσεις. Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ