Θησαυρό 100 κλασικών αυτοκινήτων έκρυβε εγκαταλελειμμένη έπαυλη (video)

εγκαταλελειμμένα κλασικά αυτοκίνητα στη βρετανία 2022

Με έναν απίστευτο τετράτροχο θησαυρό επιβραβεύτηκε η περιέργεια ενός vlogger και των φίλων του που επισκέφτηκαν εγκαταλελειμμένη έπαυλη.

Η πληροφορία που έλαβε ο vlogger και φανατικός φίλος της Ferrari, Scott Chivers, έκανε λόγο για μια εγκαταλελειμμένη έπαυλη με δεκάδες τετράτροχους θησαυρούς να βρίσκονται στο τεράστιο οικόπεδο γύρω από αυτή και να αφεθεί στην τύχη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Chivers, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το κανάλι Ratarossa του YouTube, επισκέφτηκε τη συγκεκριμένη βρετανική έπαυλη για να επιβεβαιώσει την πληροφορία, η οποία και αποδείχθηκε 100% αληθινή αφού μπροστά του βρέθηκαν περισσότερα από 100 μοντέλα.

Στο οικόπεδο που αξίζει εκατομμύρια σύμφωνα με τον Chivers βρίσκονται όντως δεκάδες αυτοκίνητα, όλα τους χωρίς καμία προστασία απέναντι στα στοιχεία της φύσης και την υγρασία ενώ τα περισσότερα από αυτά φέρουν το σήμα της Jaguar.

Πραγματικά όπως θα δείτε και εσείς στο video είναι απορίας άξιο πώς όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρέθηκαν συγκεντρωμένα εκεί αλλά και αφέθηκαν στην τύχη τους. Ειδικά μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι στην ίδια αυλή είναι αυτόκινητα που έχουν μεταξύ τους διαφορά στo έτος παραγωγής που φαίνεται να ξεπερνά τις έξι δεκαετίες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τις Jaguar που είναι και οι περισσότερες και βρίσκονται σε διάφορα στάδια... αποσύνθεσης, οι ιδιοκτήτες της παρατημένης έπαυλης φαίνεται να μην έχουν ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον άλλο κατασκευαστή, αφού στο οικόπεδο μπορεί να βρει κανείς μοντέλα των BMW, Opel, Volvo, Volkswagen, Mercedes, Triumph, Land Rover και Alfa Romeo. Κάποια από αυτά έχουν μάλιστα και συλλεκτική αξία όπως είναι η πρώτη γενιά του Opel GT.

Εντός της εγκαταλελειμμένης έπαυλης ο Chivers ανακάλυψε και άλλους αυτοκινητικούς θησαυρούς, εξαρτήματα και ανταλλακτικά που έχουν αφαιρεθεί από τα αυτοκίνητα και βρίσκονται σε σημαντικά καλύτερη κατάσταση από αυτά.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ