Νέα μειωμένη τιμή για το ισχυρότερο scooter της μεσαίας κατηγορίας κυβισμού

Zontes E350 - Το ισχυρότερο στην κατηγορία με νέα μειωμένη τιμή κατά 300 ευρώ

Εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες και τον ισχυρότερο κινητήρα των 37,5 ίππων στη μεσαία κατηγορία κυβισμού, το Zontes E350 είναι πλέον διαθέσιμο με νέα μειωμένη τιμή.

Η ελληνική αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. κάνει ακόμη πιο προσιτό το GT scooter E350 αναθεωρώντας προς τα κάτω την τιμή του κατά 300 ευρώ. Έτσι η τιμή του Zontes E350 διαμορφώνεται πλέον στα ακόμη πιο ελκυστικά 5.295 ευρώ έναντι των 5.595 ευρώ που βρισκόταν πριν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το GT scooter E350 αποτελεί τη ναυαρχίδα στη γκάμα της Zontes και συνδυάζει τον ισχυρότερο μονοκύλινδρο κινητήρα στα μεσαία κυβικά με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και προσεγμένη ποιότητα κατασκευής που το κάνουν μια εξαιρετική value for money πρόταση ικανή να καλύψει τις ανάγκες του αναβάτη και έξω από τα τείχη της πόλης.

Το E350 φέρει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 349 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει 37 ίππους και 38 Nm ροπής στις 7.500 και 6.000 σ.α.λ. αντίστοιχα, ενώ το βάρος τους βρίσκεται στα λογικά για την κατηγορία 198 κιλά πλήρες υγρών.

Εκτός από το πανίσχυρο για τον κυβισμό μοτέρ, που προσφέρει δυναμικές επιδόσεις τόσο από στάση όσο και εν κινήσει, ενώ καταναλώνει πολύ λογικές ποσότητες βενζίνης, το E350 χαρακτηρίζεται από τα πλούσια επίπεδα στάνταρ εξοπλισμού.

Το κορυφαίο στην Ελλάδα GT scooter της Zontes φέρει στάνταρ μεγάλη και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα που αυξομειώνει το ύψος της κατά 100 χλστ. Φέρει επίσης στάνταρ χούφτες αλλά και θερμαινόμενα γκριπ με τα δύο αυτά αξεσουάρ να αυξάνουν ακόμη περισσότερο τα επίπεδα προστασίας και άνεσης του αναβάτη και στις υψηλές ταχύτητες που μπορεί να πετύχει στον αυτοκινητόδρομο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο E350 η οθόνη είναι έγχρωμη TFT και παρουσιάζει τις πληροφορίες σε τέσσερα θεματικά interfaces (Recreation, Race, Street και Simplicity). Προσαρμόζει αυτόματα των φωτισμό της ανάλογα αν είναι μέρα ή νύχτα ενώ προσφέρει και συνδεσιμότητα με smartphone.

Ο αναβάτης επωφελείται επίσης από τη στάνταρ διπλή θύρα ταχείας φόρτισης USB (Type A+ και Type C) που βρίσκεται στο αριστερό ντουλαπάκι και προσφέρει τη λύση που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση, ενώ το τιμόνι προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης εμπρός-πίσω για ακόμη πιο εργονομική θέση οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το E350 ξεχωρίζει και στον στάνταρ εξοπλισμό ασφάλειας και υποβοήθησης του αναβάτη που φέρει. Εκτός από το υποχρεωτικό ABS και τα full LED φωτιστικά σώματα, στάνταρ είναι το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών αλλά και το Traction Control με τον αναβάτη να έχει επίσης στη διάθεσή του και δύο χαρτογραφήσεις για τη λειτουργία του κινητήρα, Economy και Sport.

Τους τομείς της άνεσης, της πρακτικότητας αλλά και της αντικλεπτικής προστασίας ενισχύει το ασύρματο σύστημα ενεργοποίησης του scooter και εκκίνησης του κινητήρα, το οποίο αποτελεί επίσης μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Το E350 φέρει επίσης ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα της J.Juan στον εμπρός τροχό αλλά και χειρόφρενο που κάνει πιο ασφαλή τη στάθμευσή του σε δρόμο με κλίση.

Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός του Zontes E350 ολοκληρώνεται από την ευρύχωρη και άνετη σέλα τόσο για τον αναβάτη όσο και για τον συνεπιβάτη, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει από κάτω δύο κράνη κλειστού τύπου και αρκετά ακόμη μικροαντικείμενα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ