Οι νέες μοτοσικλέτες των Carabinieri είναι Yamaha (+video)

Yamaha Tracer 9 Carabinieri αστυνομία 2022

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Carabinieri εφοδιάζονται με μοτοσυκλέτες της Yamaha με το μοντέλο που που επιλέχθηκε να είναι το πολυτάλαντο Tracer 9.

Συνολικά 83 θα είναι οι ειδικά εξοπλισμένες Yamaha Tracer 9 που θα ενταχθούν στο δυναμικό της ιταλικής χωροφυλακής μέχρι το τέλος της χρονιάς. Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση η πρώτη παρτίδα από 48 ειδικά τροποιημένες Tracer 9, στα χχαρακτηριστικά χρώματα των Carabinieri έχει ήδη παραδοθεί.

Yamaha Tracer 9 Carabinieri αστυνομία 2022
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Yamaha με την Arma dei Carabinieri με τις Tracer να αποτελούν μια ιδανική μοτοσικλέτα για την ιταλική χωροφυλακή λόγω των πολύ καλών επιδόσεων που προσφέρει και του πολυδιάστατου sport touring χαρακτήρα της.

Η Tracer μετατράπηκε σε περιπολικό από τη Yamaha σε συνεργασία με την ιταλική INTAV που εξιδεικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα. Για να μπορεί να εκπληρώσει σωστά τα καθήκοντά της η Tracer 9 των Carabinier φέρει LED φάρο και στρόμπο, με το φάρα να δίνει τη δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους του.

Στον εξοπλισμό της έχουν ενσωματωθεί επίσης σειρήνα αλλά και δύο ηχεία, ενώ από αυτόν δεν απουσιάζει ούτε ο ασύρματος. Ο χειρισμός για τα επιπλέον φώτα και αξεσουάρ γίνεται από ειδικό αδιάβροχο πάνελ που έχει προστεθεί στο τιμόνι της Tracer 9.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Yamaha Tracer 9 Carabinieri αστυνομία 2022

Η Yamaha δημιουργεί ειδικές εκδόσεις μοτοσικλετών της για χρήση από σώματα ασφαλείας από το 1987 και την FZ750P, η οποία «υπηρετούσε» και στη χώρα μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ