Τα ελληνικά V-Strom clubs γνώρισαν το νέο Suzuki V-Strom 800

Νέο Suzuki V-Strom 800 -ελληνικές λέσχες V-Storm

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το νέο Suzuki V-Strom 800 είχαν τα μέλη των ομώνυμων λεσχών και fora της ελληνικής επικράτειας.

Ειδικότερα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki προσκάλεσε τα V-Strom clubs και fora στο κατάστημα της Suzuki Σφακιανάκης επί της οδού Καλλιρόης 23 στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους παρουσίασε τη δεύτερη και νεότερη έκδοση του νέου V-Strom 800 με τον 19άρη εμπρός τροχό και τον πιο ασφάλτινο προσανατολισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 10:00 το πρωί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου όπου και άρχισαν να καταφθάνουν τα μέλη των ελληνικών λεσχών με τις V-Strom μοτοσυκλέτες τους τις οποίες και παράταξαν κοντά στο κατάστημα δημιουργώντας έτσι μια παλέτα διαφορετικών μοντέλων και γενεών της ιαπωνικής μοτοσυκλέτας από την πρώτη εμφάνιση του 20 χρόνια πίσω μέχρι και σήμερα.

Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, τα μέλη των clubs είδαν από κοντά το νέο V-Strom 800 όπως και τα υπόλοιπα μέλη της τρέχουσας γκάμας V-Strom τα οποία ήταν παρόντα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος αλλά και στον εξωτερικό. Οι ιαπωνικές μοτοσυκλέτες ήταν διαθέσιμες και για test ride από τους καλεσμένους που επιθυμούσαν να τις δοκιμάσουν.

Με την παρουσίαση του V-Strom 800 με τις χυτές ζάντες αλουμινίου και τον 19άρη εμπρός τροχό, η Suzuki διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές για το πρώτο εν σειρά δικύλινδρο V-Strom στην ιστορία με μία εναλλακτική, που προσανατολίζεται σε περισσότερο ασφάλτινη χρήση χωρίς όμως να ξεχνά την εκτός δρόμου περιπέτεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλαίσιο του V-Strom 800 είναι εξελιγμένο προς την κατεύθυνση της παροχής μέγιστης άνεσης και απόδοσης σε μεγάλες αποστάσεις και της οδήγησης με υψηλές ταχύτητες. Εξαιρετικά ικανό σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου ή στην εξερεύνηση λιγότερο πολυσύχναστων διαδρομών αλλά εξίσου ευχάριστο και πρακτικό στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη για εργασία και διασκέδαση.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ