Στο Δρόμο του Μεταξιού ο Κωνσταντίνος Μητσάκης -Ποια μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί

Στον Δρόμο του Μεταξιού ο Κωνσταντίνος Μητσάκης με KOVE

Ακολουθώντας τον μυθικό Δρόμο του Μεταξιού ο γνωστός ταξιδευτής και αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης έχει ήδη ξεκινήσει την τελευταία μέχρι στιγμής εξερεύνηση του με μοτοσυκλέτα.

Με εμπειρία που ξεπερνά τις τρεις 10ετίες στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο με δύο τροχούς… παντώς τύπου ο αρθρογράφος και συγγραφέας Κωνσταντίνος Μητσάκης βρίσκεται ήδη στον δρόμο για τη νέα του περιπέτεια.

Ο Μητσάκης γράφει ήδη τα πρώτα χιλιάδες χιλιόμετρα στην Τουρκία έχοντας ως συντροφιά την adventure μοτοσυκλέτα KOVE 800X Pro και μάλιστα την πρώτη που ήρθε στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αναβάτης ταξιδευτής έχει ονομάσει το ταξίδι του "Silk Road" καθώς σκοπεύει να ακολουθήσει τον μυθικό Δρόιμο του Μεταξιού προς την Ανατολή διασχίζοντας ατελείωτα χιλιόμετρα εθνικών οδών, χωματόδρομων και απρόσιτων περιοχών, με ακραίες καιρικές συνθήκες.

Χιόνια και παγωνιά, αλλά και καυτός ήλιος με πραγματικές θερμοκρασίες που αγγίζουν έως και τους 50 βαθμούς Κελσίου θα βρίσκονται στο «μενού» του ταξιδιού του Μητσάκη, που αναμένεται να καλύψει σχεδόν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγες ημέρες.

Το συγκεκριμένο ταξίδι θα είναι και μια πραγματική δοκιμασία για τη νέα adventure μοτοσυκλέτα της KOVE, η οποία ξεχωρίζει λόγω του ισχυρού εν σειρά δικύλινδρου κινητήρα των 95 ίππων και το χαμηλού βάρους των 190 γεμάτων κιλών.

Η μοτοσυκλέτα της κινέζικης εταιρείας που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε. φέρει επίσης στάνταρ πολυρυθμιζόμενες αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές, ακτινωτούς τροχούς 21 και 18 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ρυθμιζόμενο traction control και δικάναλο ABS της Bosch, TFT οθόνη πληροφοριών και ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Φορτωμένη με αποσκευές και πάμπολλες ταξιδιωτικές προσδοκίες, η μαύρη KOVE 800X Pro αποβιβάστηκε στις μικρασιατικές ακτές (Cesme), έχοντας ολοκληρώσει το διπλό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο Πειραιάς-Χίος-Τσεσμέ. Με το πρωινό πάτημα της μίζας να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης του KOVE Silk Road, ξεκίνησα με αρχικό προορισμό την ανατολική εσχατιά της Τουρκίας οδηγώντας στη διαδρομή Cesme-Afyon-Ankara-Sivas-Erzerum (1.620 χλμ.)…

Το δικαιολογημένο άγχος που με διακατείχε στα πρώτα χιλιόμετρα δεν αφορούσε την συγκεκριμένη διαδρομή, αλλά την επικείμενη ταξιδιωτική μου «συμβίωση» με την ολοκαίνουργια KOVE 800X PRO. Είχα επιφορτιστεί με την αξιοζήλευτη -και συνάμα τιμητική- αποστολή να είμαι ο πρώτος αναβάτης παγκοσμίως που θα ταξίδευα με μια KOVE 800X Pro. Πάμε γερά, πάμε ανατολικά…», είναι μερικά από αυτά που μας αναφέρει ο Μητσάκης στην αρχή του ταξιδιού του.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ