Γκοργκόλης Α.Ε.: Παράδοση Daytona Rockstar 500 στο Πολεμικό Ναυτικό

Παράδοση Daytona Rockstar 500 στο πολεμικό ναυτικό 2023

Η Γκοργκόλης Α.Ε. ολοκλήρωσε τη στοχευμένη της δράση εταιρικής ευθύνης με την δωρεά πέντε μοτοσικλετών Daytona Rockstar 500 σε στελέχη υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού.

Ειδικότερα πέντε στελέχη του πολεμικού ναυτικού, που αποτελούν μέρος των πληρωμάτων που στελεχώνουν τα υποβρύχια, έλαβαν έκαστος από μία Daytona Rockstar 500 μοτοσικλέτα, ως μέρος των στοχευμένων δράσεων εταιρικής ευθύνης την ελληνικής αντιπροσωπείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί σύμφωνα με την Γκοργκόλης Α.Ε. μια ελάχιστη συμβολική ανταπόδοση στο τεράστιο έργο που επιτελούν και προσφέρουν τα πληρώματα των υποβρυχίων του Π.Ν., τα οποία προστατεύουν τη χώρα ακόμη και σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

Η επιλογή των πέντε τυχερών που παρέλαβαν τις Daytona Rockstar 500 πραγματοποιήθηκε μέσω κλήρωσης που διοργάνωσαν οι στρατιωτικές υπηρεσίες. Έπειτα από την κλήρωση πραγματοποιήθηκε μια συμβολική τελετή παράδοσης των μοτοσικλετών.

Οι πέντε ολοκαίνουργιες Rockstar 500 παραδόθηκαν στους ευτυχείς ιδιοκτήτες τους από την κεντρική έκθεση της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα. Τα τυχερά στελέχη του Π.Ν. δήλωσαν ότι έχουν πλέον έναν ακόμη λόγο για να προσβλέπουν την επιστροφή τους στη στεριά, μετά από τα ταξίδια τους στα βάθη των ελληνικών θαλασσών.

Οι πέντε τυχεροί είναι λάτρεις των μοτοσικλετών και η χαρά στα βλέμματά τους κατά τη διάρκεια της παράδοσης, ήταν για τους ανθρώπους της Γκοργκόλης Α.Ε. η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ