Ο υιός Mansell τιμά τον πατέρα με custom έκδοση του BMW R 18

BMW R 18 Il Leone Nigel Mansell 2021

Αφιερωμένη στο Λιοντάρι της Formula 1, τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 1992 Nigel Mansell, αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες custom προτάσεις με βάση την BMW R 18.

«Il Leone», όπως ακριβώς δηλαδή και το παρατσούκλι που απέκτησε ο Nigel Mansell κατά τη θητεία του στην F1, ονομάζεται η τελευταία δημιουργία του γιου του Greg, την οποία και αφιερώνει στον πατέρα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Greg, ιδιοκτήτης της έκθεσης αυτοκινήτου και μοτοσκλέτας «The Mansell Collection», χρησιμοποίησε ως βάση το cruiser των Βαυαρών, το οποίο φέρει και τον μεγαλύτερο σε χωρητικότητα εργοστασιακό boxer που έχουμε δει μέχρι σήμερα, με κυβισμό 1.802 κ.εκ. Οι μετατροπές στην εμφάνιση του cruiser της BMW είναι εκτεταμένες και η προσοχή στη λεπτομέρεια εντυπωσιάζει, όπως άλλωστε και τα υλικά που έχουν επιλεχθεί. Μέχρι και άψογα φινιρισμένο ξύλο βλέπουμε, στα ακρόμπαρα του τιμονιού και το πίσω μέρος της σέλας, με το πίσω φτερό να είχει μικρύνει σημαντικά το μήκος του, κάτι που ισχύει και για τις εξατμίσεις.

Στα πλαϊνά καπάκια της custom δημιουργίας, που έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια του επίσης Βρετανού customizer Steve Burt, βλέπουμε και τον αγαπημένο αριθμό του Nigel Mansell, το 5, έτσι όπως ακριβώς εμφανιζόταν και στο μονοθέσιο της Williams, στην πρώτη αλλά και τη δεύτερη θητεία του στη βρετανική ομάδα, με την οποία κατέκτησε και τον τίτλο του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανώς αλλαγμένη είναι η θέση οδήγησης του R 18 με τον αναβάτη να κάθεται σε μια πιο επιθετική στάση.

Ο Mansell κατέκτησε 31 νίκες στη μεγάλη καριέρα του στην F1 και τόσες θα είναι και οι μοτοσυκλέτες που θα δημιουργήσει ο Greg, με την καθεμιά να είναι αφιερωμένη σε κάθε νίκη ξεχωριστά. Η νίκη θα αναγράφεται πάνω στη μοτοσυκλέτα, μαζί με ένα εξατομικευμένο μήνυμα από τον ίδιο τον Λέοντα. Τιμή εκκίνησης για την ξεχωριστή δημιουργία του Greg, τα 58.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ