Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον ΣΕΜΕ

Ekthesi motosykletas 2023

Στην μεγαλύτερη γιορτή της μοτοσυκλέτας, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος ανακοίνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2023 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), o ΣΕΜΕ άδραξε την ευκαιρία να ανακοινώσει παρουσία των Υφυπουργού Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου, Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη και Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον κ. Ιωάννη Σώκιαλη ως Πρόεδρο (Μοτοδυναμική / Yamaha), τον κ. Δημήτρη Κανατά ως Αντιπρόεδρο (Όμιλος Σαρακάκη / Honda) και τον κ. Διογένη Χιωτάκη ως Γενικό Γραμματέα (Mototrend A.E.)

Ο κ. Σώκιαλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό έργο που παρέδωσε το προηγούμενο Δ.Σ. και υποσχέθηκε να συνεργαστεί σκληρά για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΕΜΕ, των μελών του και του κλάδου εν συνόλω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ekthesi motosykletas 2023 Car and Motor

Ευχαρίστησε επίσης, την BeBest για την εξαιρετική διοργάνωση Έκθεσης Μοτοσυκλέτας, που φάνηκε από την αθρόα προσέλευση του κόσμου από την πρώτη κιόλας μέρα που άνοιξε τις πύλες της.

Η έναρξη της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τον ΣΕΜΕ να επιδείξει την τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων των Μελών του και να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ του κλάδου της μοτοσυκλέτας και των δημόσιων φορέων και Οργανισμών.

Το νέο Δ.Σ. συνόδευε ο κ. Ευάγγελος Σπανός, νέος Γενικός Διευθυντής του ΣΕΜΕ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΕΜΕ και τα μέλη του επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΣΕΜΕ και τα social media σε Facebook και LinkedIn.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ