Ήρθε η νέα Yamaha Tracer 7 GT -Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Yamaha Tracer 7 GT, η τιμή της στην Ελλάδα 2023

Διαθέσιμη και στο ελληνικό κοινό είναι η νέα έκδοση GT της δημοφιλούς εν σειρά δικύλινδρης Yamaha Tracer 7. Δείτε πόσο κοστίζει.

H Trace7, η μεσαίου κυβισμού sport touring μοτοσυκλέτα της Yamaha δέχθηκε μικρό ρετουσάρισμα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά της μέρη για το 2023, ενώ η γκάμα διευρύνθηκε με την προσθήκη της Tracer 7 GT, της νέας έκδοσης που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι.

Η νέα Tracer 7 GT παρουσιάζεται ως μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση για αποδράσεις εκτός των τειχών της πόλης φέροντας στον στάνταρ εξοπλισμό της σκληρές πλαϊνές βαλίτσες City χωρητικότητας 20 λίτρων. Οι νέες βαλίτσες προσφέρουν ιδανική χωρητικότητα, σύμφωνα με την εταρεία των τριών διαπασών, χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά τις μαζεμένες διαστάσεις που χαρακτηρίζουν την Tracer 7.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται επίσης η ζελατίνα Touring, η οποία παρουσιάζεται ψηλότερη κατά 92 χλστ. σε σχέση με εκείνη της στάνταρ έκδοσης, ενώ είναι και 70 χλστ. φαρδύτερη. Έτσι προσφέρει σημαντικά καλύτερη προστασία για τον θώρακα και το κράνος του αναβάτη και αυτό βελτιώνει την άνεση ειδικά στο πολύωρο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο με υψηλές ταχύτητες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τουριστικό πακέτο της έκδοσης GT της Tracer 7 έρχεται να συμπληρώσει η νέα σέλα που φροντίζει για τη βελτίωση της άνεσης του αναβάτη αλλά και του συνεπιβάτη, τα πλαϊνά πλαστικά του ρεζερβουάρ που προσφέρουν αυξημένη στήριξη για τον αναβάτη αλλά και προστασία για το ρεζερβουάρ από γρατσουνιές, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και σχάρα στην ουρά της μοτοσυκλέτας, η οποία αυξάνει ακόμη περισσότερο τις μεταφορικές της δυνατότητες.

Η Yamaha Tracer 7 GT επωφελείται και από όλες τις υπόλοιπες αλλαγές που πραγματοποίησε η ιαπωνική εταιρεία στη μοτοσυκλέτα της τον περασμένο Νοέμβριο. Ο πίνακας πληροφοριών είναι πλέον μια καινούργια έγχρωμη TFT οθόνη με διαγώνιο στις πέντε ίντσες.

Η νέα οθόνη δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με smartphone μέσω της σχετικής δωρεάν εφαρμογής «MyRide» της Yamaha (για iOS και Android) με τον αναβάτη να μπορεί να βλέπει εκεί να δει πληροφορίες για εισερχόμενες κλήσεις, email και sms.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η Tracer 7 GT φέρει τους μεγαλύτερους πλέον εμπρός δίσκους των 298 χλστ. της απλής έκδοσης, αλλά και τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο πιρούνι της μοτοσικλέτας αναφορικά με τις ρυθμίσεις του. Στην ελληνική αγορά η τιμή της sport touring μοτοσυκλέτας της Yamaha ξεκινά από τα 10.050 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ