Η νέα QJMOTOR SRK 125 S διαθέσιμη σε δελεαστική τιμή

νέα QJMOTOR SRK 125 S διαυθέσιμη με δελεαστική τιμή

Η νέα QJMOTOR SRK 125 S που οδηγείται και από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη στο ελληνικό κοινό, σε τιμή που προκαλεί ευχάριστα.

Η νέα SRK 125 S είναι η εκπρόσωπος της QJMOTOR στη δημοφιλή κατηγορία των 125 κ.εκ., η οποία είναι «προσβάσιμη» από αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α1, αλλά και από οδηγούς αυτοκινήτου, έπειτα και από την σχετικά πρόσφατη ισοδυναμία στις άδειες οδήγησης.

Με μοντέρνα αισθητική streetfighter και χαρακτηριστικά που την κάνουν ιδανική για καθημερινή χρήση, η SRK 125 S αποτελεί την καλύτερη αρχή για τους αρχάριους αλλά και μια μοτοσικλέτα πολύ οικονομική στη χρήση και στην απόκτησή της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδιασμός που προκαλεί

Η σχεδίαση της SRK 125 S είναι εστιασμένη στην επιθετική εμφάνιση, με αιχμηρές επιφάνειες και γωνίες, που ξεκινούν από τον προβολέα και φτάνουν μέχρι την σπορ ανασηκωμένη ουρά. Αυτό όμως δεν γίνεται εις βάρος της άνεσης, καθώς η σέλα του αναβάτη διαθέτει αρκετό χώρο και αφρώδες υλικό, ενώ και η σχεδίαση της ξεχωριστής σέλας του συνεπιβάτη φροντίζει για την άνεσή του, με πλατιά επιφάνεια και εκατέρωθεν χειρολαβές για τη σωστή στήριξή του.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί, τόσο στη λευκή όσο και τη μαύρη SRK 125S, αποπνέουν τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας, ενώ η καρίνα στο κάτω μέρος του κινητήρα προσθέτει μία επιπλέον προστασία αλλά και αεροδυναμική εμφάνιση. Οι εσοχές που δημιουργούνται από τα αεροδυναμικά προστατευτικά του ρεζερβουάρ καλύπτουν τα πόδια του αναβάτη και οι γωνίες που δημιουργούνται είναι εργονομικά μελετημένες για άνετη οδήγηση. Την επιθετική εμφάνιση συμπληρώνει ο LED προβολέας με τη βάση για τη ψηφιακή TFT οθόνη να παίζει το ρόλο μιας μικρής αεροδυναμικής μάσκας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με σπορ προσανατολισμό και σωστές προδιαγραφές

Το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο δύο δοκών καθιστά την SRK 125 S μία από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που διαθέτουν κάτι αντίστοιχο. H στιβαρότητα της κατασκευής είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σπορ συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας, που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 35 χλστ. και το πίσω αμορτισέρ που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου του.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιλογή των φρένων της SRK 125 S, με ένα δίσκο 260 χλστ. και τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά, και έναν δίσκο 240 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα πίσω. Το πακέτο των φρένων ολοκληρώνεται με σύγχρονη ηλεκτρονική μονάδα ABS που παρέχει τα εχέγγυα για ασφαλή πέδηση κάτω από όλες τις συνθήκες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ελληνική αγορά, η τιμή της SRK 125 S έχει καθοριστεί στα 2.995 ευρώ και η street μοτοσικλέτα είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ