Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa -Η νέα έκδοση με έμπνευση από τους αγώνες

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa 2023

Η Moto Guzzi προσθέτει μια πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση στη σειρά V7 με την αποκάλυψη της έκδοσης Stone Corsa.

Η διαχρονικής σχεδίασης Moto Guzzi V7 είναι το best seller μοντέλο της ιστορικής ιταλικής εταιρείας που φροντίζει να προσφέρει στο κοινό των modern classic μοτοσυκλετών πολλές διαφορετικές εκδόσεις για κάθε γούστο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάνω σε αυτή την επιτυχημένη εμπορική λογική παρουσιάστηκε και η νέα έκδοση Stone Corsa της V2 ιταλικής μοτοσυκλέτας με την οποία η Moto Guzzi θέλει να ικανοποιήσει τους λάτρεις των αγώνων μιας άλλης εποχής, τότε που και η εταιρεία από το Mandello del Lario είχε της δικές της επιτυχίες.

Η νέα V7 Stone Corsa ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της V2 μοτοσυκλέτας με τον εγκάρσια τοποθετημένο κινητήρα από το κλασικής σχεδίασης μικρό φέρινγκ που περιβάλλει τον LED προβολέα της, με τη σχεδίαση της σέλας να θυμίζει μονόσελο.

Ειδικός για την περίσταση είναι και ο μεταλλικός χρωματικός συνδυασμός κόκκινου-γκρι που τονίζεται ακόμη περισσότερο από την μαύρη ματ βαφή που καλύπτει το μοτέρ, τις εξατμίσεις και τις πεντάμπρατσες ζάντες των 17 ιντσών. Ξεχωρίζουν επίσης και οι μαύροι ανοδιωμένοι καθρέπτες να πιάνουν στις άκρες του τιμονιού, ενώ από billet αλουμίνιου είναι φτιαγμένη η επίσης μαύρη ματ τάπα του ρεζερβουάρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η V7 Stone Corsa φέρει επίσης ταμπελάκι στα καβαλέτα του τιμονιού που υποδεινύει ότι πρόκειται για ειδική έκδοση, ενώ ένα ακόμη στοιχείο που το ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες V7 είναι οι φυσούνες των καλαμιών που απουσιάζουν.

Λογικά η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της και στην ελληνική αγορά, η οποία θα συνοδευτεί από την ανακοίνωση της τιμής της από την ελληνική αντιπροσωπεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ