Νέα ιστοσελίδα για το best seller Yamaha TMAX

Yamaha TMAX νέα ιστοσελίδα 2021

Μια νέα ιστοσελίδα αποκλειστικά για το Yamaha TMAX και την ιστορία του δημιούργησε η ιαπωνική εταιρία, και στα ελληνικά.

Το Yamaha TMAX, το scooter που άλλαξε τα δεδομένα σε ολόκληρη την κατηγορία και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα maxi scooters, από τότε που εμφανίστηκε μέχρι και σήμερα, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνιας μας άκρως επιτυχημένης εμπορικής πορείας.

Με αφορμή την 20η επέτειο του TMAX, η Yamaha δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας παρουσιάζει την μοναδική πορεία μοντέλου της, από την πρώτη του εμφάνιση μέχρι την τελευταία έκδοση 20th Anniversary Edition.

Yamaha TMAX 1η γενιά
Yamaha TMAX 1η γενιά
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο δεκαετίες έχουν περάσει από την στιγμή που το TMAX ένωσε τον κόσμο της μοτοσυκλέτας με εκείνο των scooters, με πλαίσιο και αρχιτεκτονική (κινητήρας εμπρός, μετάδοση με ιμάντα) σχεδόν απευθείας από τον πρώτο και σχεδίαση και ανέσεις από τον δεύτερο. Διανύοντας πλέον την τρίτη 10ετία της ζωής του, το TMAX κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της υποκατηγορίας που το ίδιο δημιούργησε μέχρι και σήμερα, με τους Ιάπωνες να το αναβαθμίζουν κατά περιόδους, κρατώντας ωστόσο ίδια την φιλοσοφία κατασκευής του που το έκανε τόσο δημοφιλές.

Yamaha TMAX 20th Anniversary
Yamaha TMAX 20th Anniversary

Στη νέα σελίδα που δημιούργησε η Yamaha, για τους δεκάδες χιλιάδες φίλους του ιαπωνικού maxi scooter και όχι μόνο, μπορεί κανείς να μάθει αναλυτικά όλα τα σημαντικά «βήματα» στην εξέλιξη του TMAX, ακόμη και για τις ειδικές εκδόσεις που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μην χάνετε λοιπόν, χρόνο, επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα της ιαπωνικής εταιρίας για το TMAX κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ