Νέα χαμηλότερη τιμή για τη Suzuki V-Strom 650 XT -Δείτε πόσο κοστίζει

Suzuki V-Strom 650 XT σε νέα χαμηλότερη τιμή 2023

Νέα χαμηλότερη τιμή για την Suzuki V-Strom 650 XT με τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία των Ιαπώνων.

Η πάντα δημοφιλής V-Strom 650 παρουσιάζεται ακόμη πιο ολοκληρωμένη στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση XT και έτοιμη να καλύψει και την ανάγκη για περιπέτεια του αναβάτη της.

Suzuki V-Strom 650 XT σε νέα χαμηλότερη τιμή 2023
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η V-Strom 650 XT φέρει στον στάνταρ εξοπλισμό της tubeless ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, η οποίοι προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης και υψηλότερα επίπεδα άνεσης εκτός ασφάλτου έναντι της στάντρ έκδοσης.

Η ιαπωνική μοτοσικλέτα φέρει επίσης παροχή ρεύματος 12V τοποθετημένη πίσω από τον πίνακα οργάνων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, χούφτες τιμονιού για προστασία των χεριών και στάνταρ μεγάλη σχάρα στο πίσω μέρος στην οποία ενσωματώνονται και οι χειρολαβές για τον συνεπιβάτη.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται η προστατευτική ποδιά για τον κινητήρα, το traction control που ελέγχει την πρόσφυση του πίσω τροχού και φυσικά το ABS.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας η V-Strom 650 XT είναι τώρα διαθέσιμη στη νέα τιμή προσφοράς των 9.795 ευρώ με το όφελος για τους ενδιαφερόμενους να φτάνει στα 500 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προσφορά της Suzuki ισχύει έως και 30 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος με την V-Strom 650 XT να συνοδεύεται από τέσσερα χρόνια εγγύηση και τέσσερα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ