Νέα εταιρεία μοτοσυκλετών στην Ελλάδα -Ποιος την φέρνει

KOVE Moto στην Ελλάδα από την Γκοργκόλης Α.Ε.

Η KOVE είναι η νέος κατασκευαστής μοτοσυκλετών που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στην ελληνική αγορά μέσω της αποκλειστικής συνέργασίας της με την Γκοργκόλης Α.Ε.

Με μια λιτή ανακοίνωση η Γκοργκόλης Α.Ε., η οποία, μέσω των εταιρειών που αντιπροσωπεύει, έχει κερδίσει την πρώτη θέση στις πωλήσεις δικύκλων στην Ελλάδα για 14 χρόνια σερί, έκανε γνωστή τη νέα της συνεργασία για την αποκλειστική διάθεση των μοτοσυκλετών της KOVE στην Ελλάδα.

Με έτος ίδρυσης το 2017, η KOVE είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες κινέζικες εταιρείες μοτοσυκλέτας έχοντας καταφέρει να αναρριχηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στην τέταρτη θέση των πωλήσεων στην κινέζικη αγορά στις μοτοσυκλέτες άνω των 300 κ.εκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει τα δικά της τμήματα σχεδίασης, Έρευνας και Εξέλιξης, παραγωγής και πωλήσεων, με δύο δικά της εργοστάσια στην Chongqing και τη Chengdu. Η εταιρεία έχει επίσης υψηλές φιλοδοξίες, κάτι που υπογραμμίζεται από τη συμμετοχή της KOVE σε αγώνες ταχύτητας αλλά και εκτός δρόμου και συμμετοχή και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η συμμετοχή της KOVE στους αγώνες είναι κάτι που υποστηρίζεται στην πράξη από τον ιδρυτή και πρόεδρο της εταιρείας Zhang Xue, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μηχανικός αλλά και αγωνιζόμενος στο κινέζικο πρωτάθλημα Motocross.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσία της KOVE στην Ελλάδα και η πρώτη μορφή συνεργασίας με την Γκοργκόλης Α.Ε. ξεκίνησε το 2021, με τη διάθεση του Maverick 500 και στη συνέχεια του Rockstar 500 στην ελληνική επικράτεια με το σήμα της Daytona Motors.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση έπειτα και από τη σύναψη της αποκλειστικής συνεργασίας η διάθεση των πρώτων μοτοσυκλετών της KOVE θα ξεκινήσει στην Ελλάδα σις αρχές του 2024. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της KOVE.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ